Moje šťastná hvězda

Proč se Vondráčková vzdává své minulosti?

Prodala neteři milovaný dům

Ve vší tichosti prý proběhl vloni koncem roku převod majetku ve slavné muzikantské rodině Vondráčkových. Co za tím vězí? A proč prodala HELENA VONDRÁČKOVÁ (69) své neteři LUCII VONDRÁČKOVÉ (36) podíl na stavení, kde s bratrem vyrůstala?

Co bylo skutečnou příčinou, proč se vztahy v této slavné rodině tolik pokazily, se dnes už asi nedozvíme. Často se hovořilo o tom, že Helenini příbuzní nesouhlasili s jejím výběrem partnera MARTINA MICHALA (57). Zda je to pravda, nebo ne, si soudit nedovolujeme. Ať už ale stálo za neshodami cokoli, vše došlo tak daleko, že se svou slavnou tetou příliš nemluvila ani zpěvačka Lucie. Důvod, proč se napjaté vztahy dostaly znovu do popředí zájmu médií, je prostý. Údajně vloni v prosinci došlo mezi těmito dámami k přesunu majetku. A nejednalo se o nic menšího, než o vilu v hodnotě několika milionů korun.

Plánuje si Lucie ve zchátralé vilce vybudovat útočiště?

Dům léta chátral

Rodinné sídlo, kde hudební klan Vondráčkových vyrůstal, dnes připomíná smutný památník kdysi šťastné rodiny. Je už dlouho opuštěné a značně chátrá. Důvod, proč se o dům jeho majitelé nestarali, spočíval údajně ve skutečnosti, že jich bylo mnoho a nejspíš nebylo snadné se na údržbě dohodnout. Lucie totiž vlastnila donedávna sedm dvanáctin domu, její otec JIŘÍ VONDRÁČEK (65) pak šestinu a Lucčin bratr DAVID VONDRÁČEK (31) vlastnil čtvrtinu. Svůj podíl měla pochopitelně i Helena, která se rozhodla ho vzdát a prodat neteři údajně za 300 000 korun! Co je ale na celé záleži- tosti zvláštní? Proč k prodeji vůbec došlo. Ještě v roce 2011 totiž hudební stálice prohlašovala, že dům miluje, že je to její dětství. Dům větrala, starala se o květiny a sbírala na zahradě ovoce.

Proč právě Lucie?

Většinovou majitelkou nemovitosti je nyní Lucie. Otázkou však zůstává proč právě ona. Mladá zpěvačka před lety sice řekla, že s tetou se maximálně pozdraví, přesto je však zřejmě mezi nimi stále pouto. Vždyť když malá Lucka stepovala v televizi, měla za sebou tetu Helenu. Protože neměla vlastní děti, byly pro naši popovou královnu právě děti bratra Jiřího skoro jako vlastní. Nicméně je zvláštní, že zrovna Lucie se stala většinovou majitelkou domu, protože žije se svým manželem TOMÁŠEM PLEKANCEM (33) a syny v daleké Kanadě. Ještě větší zmatek do celé situace vnesl otec Lucie, který prohlásil, že dům se připravuje k rekonstrukci. Pro koho ale? Bude tam snad mít Lucie s dětmi své útočiště v době, kdy bude v Čechách?

Chystá se snad rodina dům prodat?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden