Moje sladké tajemství

Proč se vyhýbá založení rodiny?

Ačkoliv minul ém roce přiznala Veronika Arichteva (32) to, že uvažovala o založení rodiny, něco podobného v nejbližší době nejspíše stále neplánuje. A není to pouze kvůli tomu, že má mnoho pracovních nabídek.

Velkým problémem je pro ni vlastní lenost, ke které se přiznala. Když prý zrovna nepracuje, často mrhá časem, a to především tím, že má problém s ranním vstáváním. Stále se navíc nedokázala zbavit velké neřesti v podobě kouření, ačkoli to má jako jeden z cílů.

„Vína, toho se asi nikdy nevzdám,“ přiznala herečka, že nějaká ta sklenička je něco, co si prostě odpustit nechce. Možná ji tak představa, že by se jednou stala maminkou, trochu děsí. Přece jenom její dobrá kamarádka Nikol Štíbrová (32) vychovává malého syna Mathiase (1) a nejspíše má tak z první ruky její pocity únavy a někdy i beznaděje.

Uvědomuje si, že dlouhé vyspávání, cigarety a víno by muselo minimálně na nějaký ten rok stranou a nejspíše proto založení rodiny odkládá. Na druhou stranu, v dnešní době už není žádnou výjimkou stát se maminkou až dlouho po třicítce a tudíž si svého života a takové pomyslné komfortní zóny klidně ještě může nějaký čas užívat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden