Můj čas na kafíčko

Proč se vyplatí koupit kvalitní kabelku?

Kabelky za pár korun jsou dobré v tom, že když je zničíte, nepřijde vám to líto. Navíc si místo jedné, kvalitní, avšak mnohem dražší, můžete pořídit třeba hned tři nebo čtyři obyčejné. Proč si ale nekoupit jednu nebo dvě, které vám vydrží několik let? Není důležitá kvantita, ale kvalita. A taková pořádná kabelka vám bude věrnou společnicí na hodně dlouhou dobu.

Ošoupanou nikdo nechce

Znáte to jistě sama, pořídíte si za pár stokorun kabelku, ale už za dva měsíce vypadá, že ji máte minimálně od dob svých studií. To se u kvalitní kabelky nestane.

Kabelka dělá ženu

Můžete mít na sobě klidně seprané džíny a obyčejné bílé tričko, ale když si vezmete pořádnou kabelku, celý svůj vzhled jednoduše, ale efektivně povýšíte minimálně o dvě úrovně. Co je to platné, když máte skvělý kostýmek, ale k němu otrhanou a ošoupanou tašku….

Starou za novou

Bojíte se, že za kabelku utratíte spoustu peněz a pak vás přestane bavit? Kvalitní kabelka se hned tak nezničí a vy ji tak s klidem za pár měsíců budete moct někomu prodat a pořídit si novou. Kabelku ze secondhandu, supermarketu nebo vietnamských obchodů nejspíš nikdy nikomu neprodáte.

Budete si jí vážit

Dražší a značkové kabelky si budete vážit. V městské dopravě ji nebudete pokládat na zem, nebudete ji doma zahazovat do kouta společně s ostatními kabelkami a ani si do ní nebudete dávat svačinu, která by vám mohla do kabelky vytéct. K tomu přece kabelky ani sloužit nemají. Jste žena a ženy berou kabelky za své nejlepší kamarádky. Tak proč ji znevažovat?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden