Moje šťastná hvězda

Proč se vzájemně takhle trápí?

Moje šťastná hvězda

Z praní špinavého prádla na veřejnosti si slavní manželé v podstatě udělali tradici. Je ale takové chování opravdu nezbytně nutné?

Už roky se podle všeho zpěvačka DAGMAR PATRASOVÁ (65) v manželství s hudebníkem FELIXEM SLOVÁČKEM (78) velmi trápí. Není ale nic jednoduššího než rozvod. Proč to u nich podle všeho nejde?

Manželství zpěvačky Dády Patrasové (65) a saxofonisty Felixe Slováčky (78) sice stále trvá, o láskyplném vztahu ale nemůže být ani řeč. Spíš než cokoli jiného to mezi nimi připomíná zákeřnou válku.

V poslední době se také ukazuje, že tihle dva o tom, jak to mezi nimi doopravdy je, lžou už desítky let. Okolí tak jen nechápavě kroutí hlavou nad tím, proč se vzájemně tak ničí a proč už dávno nepřišel na řadu rozvod. Jsou v tom peníze, nebo jde ještě o něco úplně jiného?

Návrat se nekoná

Letošní rok byl pro slavné manžele plný zvratů. Slováček totiž po dlouhých sedmi letech ukončil svůj mimomanželský poměr s o mnoho let mladší výtvarnicí Lucií Gelemovou (38). Ale místo toho, aby se

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden