Můj kousek štěstí

Proč se z milé brunetky stalo svlékající se třeštidlo?

Můj kousek štěstí

Dětství bylo hezké. Kateřina Hrachovcová (47) se narodila v Praze, má o tři roky starší sestru, grafičku Alenu (50), sourozenecký vztah popisuje jako harmonický. Jen tu byly občasné spory kvůli oblečení. Mladší sestře se líbily oděvy té starší.

„Jednou jsem v Alenčině vypůjčeném modelu do školy odešla, tedy vyskočila oknem z prvního patra, protože u dveří bych musela projít Alčinou kontrolou. A to bych zcela jistě neprošla,“ vzpomíná Kateřina na pověstný skok z okna. Maminka Alena Hrachovcová (74) pracovala jako laborantka, v současné době se věnuje činnosti zcela odlišné, píše úsměvné vzpomínkové knihy.

Strašné poleno

„Je úžasná hospodyňka a statečná žena,“ chválí mámu dcera. „Nikdy jsem ji neviděla plakat, a myslím, že určitě měla proč, jako každý.“ O tatínkovi, který před lety zemřel, Kateřina nemluví, snad jen jednou se zmínila, že

Zbývá vám 79% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden