Moje sladké tajemství

Proč se ženy smějí jiným vtipům než muži?

Ženy a muži se smějí každý něčemu úplně jinému. Proč? Proč nám jejich historky z vojny zábavné nepřijdou a chlapi nechápou, co je za legraci koupit si růžové tričko v padesáti. Psychologové nedávno vyzvali skupinu mužů a žen, aby vtipně doplnili prázdné bubliny do připraveného komiksu.

Poté vybrali sto mužů a žen, aby komentáře ohodnotili. To, co bylo na výzkumu nejvíc úsměvné, byly jeho výsledky. Smysl pro humor je sexy! Tak, jako každý národ považuje za legrační něco jiného, tak i styl humoru se liší u žen a mužů.

Proto se běžně stává, že si s vaší druhou polovičkou často kvůli jeho podivným vtipům přestáváte rozumět, přesto je smysl pro humor nezbytným kořením vztahu. Výrazně posiluje pouto mezi partnery a podporuje sexuální přitažlivost.

Smysl pro humor je i významným ukazatelem inteligence, kreativity a vyrovnaného duševního zdraví. Smích je prostě pro vztah jedním z nejdůležitějších věcí. Typické mužské historky I když muži ohodnotili mužské komentáře jako vtipnější, vzápětí přiznali, že za to mohla jejich vzájemná podpora.

Nejvtipnější se jim zdály komentáře mužů, protože stejné vtipkování používají také. Zato ženy často vůbec nechápaly, čemu se vlastně mají smát. Z výsledků vyplynulo, že ženám nejvíc imponuje, když si muži dokážou udělat legraci sami ze sebe.

Ti, kteří chtějí zaujmout ve společnosti ženu, chtějí ve skutečnosti udělat dojem jen na své kamarády.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden