Můj čas na kafíčko

Proč sexy idol žen tak strašně žárlí?

V seriálu Ulice hraje slušného otce, který má dobré vztahy i s bývalou přítelkyní. Jak to má herec Roman Vojtek (46) ale ve skutečnosti se svou současnou partnerkou Petrou Vraspírovou (32)? Proslýchá se,  že je Roman až neskutečně žárlivý. Co je ale na tom pravdy?  „Já si myslím, že žárlivost ke vztahu prostě patří a nemám problém přiznat, že na Petru žárlím a někdy i docela dost,“ svěřil se. Žárlivost má ale prý pod kontrolou, ovšem do doby, dokud nepřijde Petře večer zpráva na mobil! „Vyptávám se hned, kdo to je.“ Jak to jeho partnerka snáší?

Síla citů je překvapila

Oba dva tvrdí, že se k sobě hodí a dokonale se doplňují. Když jsou spolu v restauraci, jídlo prý může vybírat klidně jen jeden z nich, a vždycky se trefí do chutě toho druhého. Mají prý i stejné myšlenkové pochody! „Všichni mi říkali, že tahle zamilovanost, která mi popletla hlavu, brzy opadne, nejdéle do roka, ale cítím, že je to mezi námi čím dál intenzivnější, jako bychom na sebe byli napojeni,“ přiznala okouzlená Petra. Jak dlouho jim idylka vydrží? Neopustí ji také? Před čtyřmi lety se Roman rozešel se svou, tehdy těhotnou manželkou Terezou (38). Tehdy se na něj snesla vlna kritiky a nepochopení, jak může otec odejít od těhotné manželky, která čeká druhého potomka! Roman přiznal, že jim to ve vztahu už dlouho neklapalo, a tak považoval rozhodnutí odejít a neutápět se dál v neštěstí, jako jediné možné řešení. Roman se o ní i své děti Editku a Beníka (3) staral a stará. Navzájem si skvěle rozumí!

Zásnuby jako z filmu!

Jednu malou soukromou svatbu už mají za sebou. Postarala se o ni Romanova dcerka Editka (8), která jim doma připravila malý svatební obřad a chtěla, aby se vzali i ve skutečnosti. „Asi by byla ráda, kdybychom se vzali,“ řekla Petra s tím, že na vlastní děti ale mají zatím čas.  A tak se tím Roman inspiroval a zcela originálně požádal Petru o ruku. Pozval ji na romantickou večeři do restaurace na vrcholu pražské žižkovské věže, kde pronajal i apartmá. Tam ji daroval snubní prstýnek a požádal ji o ruku. Jak oba prozradili, svatba by se měla konat  tohle léto.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden