Moje chvilka pohody

Proč si čte ženský časopis?

Pokud se váš manžel snaží zesměšňovat ženské časopisy a dělá si z vás legraci, že si kupujete pořád nové, neberte ho vážně. Určitě totiž dříve nebo později zjistíte, že si je také tajně čte! Je v nich hodně ženskosti, která muže neuvěřitelně přitahuje a fascinuje.

V dnešní době je rovněž zajímají témata, která se dřív týkala výhradně a pouze žen. Muži tehdy byli ti, o které se pečovalo, když přišli z práce. Dnešní muži ale stále ještě zkoumají, jaká je ta současná jejich role vůči ženám. Často tápou a možná se o tom bojí mluvit s partnerkou. Proto to nenápadně zjišťují v časopisech.

Je to pro ně poučné

Je pro muže skutečně čtení ženských časopisů nějak poučné? Opravdu se o nás chtějí něco podstatného dozvědět, nebo časopisem jen tak bezmyšlenkovitě listují? Je zajímavé, že si ženy časopisy pro muže, prohlédnou rády a bez okolků.

Zajímají je pěkná auta, nová elektronika a rady pro muže a nepotřebují se s tím nijak skrývat. Muži to mají jinak. Svůj výlet do ženského světa berou jako detektivní záležitost a doufají, že při prohlídce článků se dozvědí co nejvíce o, pro ně často dost záhadném, ženském světě.

Proč se ale stydí

To, že si někde potajmu manželčin oblíbený časopis dopodrobna nastudoval, však muž nikdy dobrovolně nepřizná. Buď bude dělat mrtvého brouka nebo v roli frajera bude ty ženské „blbinky“ zesměšňovat a tvrdit, že takové bláboly ho prostě nezajímají.

Klidně ho při tom nechte a nevymlouvejte mu to. Muži v časopisech pro ženy podvědomě hledají odpovědi na své vlastní obavy, strachy i touhy a náramně je zajímá, co si ženy o nich vlastně myslí. Pouze čtením se ale muži moc nedozvědí a rady pro sebe nenajdou. Směr a svou roli v životě musí najít především sami v sobě. V poznání, kým doopravdy jsou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden