Moje šťastná hvězda

Proč si hokejistu ještě nevzala?

 Svoji kariéru dokázala MONIKA ABSOLONOVÁ (44) s rodinou vždy skloubit. Teď se ale zdá, že se jejich vztah bude muset změnit. Co provedla?

Oblíbená zpěvačka Monika Absolonová (44) dřív neměla v životě na partnery zrovna velké štěstí. Její první manželství s hokejistou Václavem Eiseltem (46) vydrželo sotva tři roky.

Zpěvačka si v tu chvíli nejspíš myslela, že už nikdy nenajde toho pravého. Během několika let vystřídala několik mužů, s těmi to ale také nevyšlo. Rozhodla se, že nebude nikoho hledat a nechá všechno jen na osudu.

Více se zaměřila na svou kariéru a byla pořád oblíbenější. A jak už to tak bývá, po pár letech si pro ni láska přišla sama. S bývalým hokejistou a trenérem Tomášem Hornou (39) šlo všechno jako po másle.

Brzy se jim narodili dva krásní synové Tadeáš (4) a Matouš (2). Teď to ale vypadá, že všechno začíná poněkud drhnout.

Sladké začátky

Každý vztah je ze začátku tak harmonický, až si někdo může říct, zda se mu to jen nezdá. Neskutečně zamilovaní byli i Monika s Tomášem. Muzikálová herečka byla v sedmém nebi.

Vše bylo zalité sluncem a zdálo se, že je nemůže nic porazit. Když na svět přišly jejich děti, život se jim obrátil naruby. Nové povinnosti, méně společného času.

Najednou museli řešit samé starosti

Zpočátku ale nic nenasvědčovalo tomu, že by se měly na nebi objevit nějaké mráčky. S prvním synem bylo všechno v pořádku, ovšem vzhledem k tomu, že už bylo v té době Monice téměř čtyřicet, chtěla co nejdříve další dítko.

Bála se totiž, že už by se jim později nemuselo zadařit nebo že by mohly nastat nějaké komplikace. Když přivítali na svět malého Matouše, ani tehdy si nechtěli připustit, že by se něco mohlo již brzy změnit. A přece se stalo.

Monika chtěla trávit co nejvíce času se svou rodinou. Do toho ale chtěla i pracovat. Je vytíženou zpěvačkou a muzikálovou herečkou, tak se není čemu divit. A i to se jí dařilo, i když to pro ni nebylo vůbec snadné.

Tedy alespoň ze začátku. Jenže chlapci rostli a rostli a doma už nebyla tak klidná atmosféra, na jakou byli oba s Hornou zvyklí. Jak se Monika svěřila na sociálních sítích, Tadeáš není zrovna klidné dítě.

A s tím měly přijít i první partnerské problémy. Horna je poměrně tichý a klidný typ, ale Monika je jeho pravý opak. Pořád musí něco řešit.

Další dítě na cestě?

Přesto se nedávno spekulovalo, zda není na cestě ještě třetí potomek. Na to ale Monika rázně odpověděla, že rozhodně není a dalšího už ani nechce. Zpěvačka sice jako důvod uvedla vysoký věk a možná rizika, vypadá to ale, že za tím stojí právě dusná rodinná atmosféra. A možná nejde tak úplně jenom o děti.

On by se rád ženil

Další děťátko tak zjevně nebude. Co ale taková svatba? S Hornou jsou spolu už pěknou řádku let, před oltářem ještě nestanuli. ,,Stačí, že se máme rádi. Nějaký kus papíru to nezmění,“ přiznává. Jenže Tomáš s ní asi nesouhlasí a rád by ji pojal za ženu. Snad to nebude začátek konce vztahu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden