Moje šťastná hvězda

Proč si nechá všechno líbit?

Velké starosti má DANA BATULKOVÁ (63) se svou dcerou MARIANOU (27). Ta prý stále nemá pod kontrolou anorexii a bydlí u mámy. Navíc se prý k ní chová strašně.


Pro každou mámu je samozřejmé, že když se její dítě dostane do potíží, nabídne mu pomoc a vezme ho pod svá křídla. I proto Dana Batulková (63) nabídla své nemocné dceři Marianě (27), aby se k ní nastěhovala a společně se pokusily dostat zrádnou anorexii pod kontrolu.


Kdo by čekal, že bude štíhlá blondýnka své mámě vděčná, pletl by se. Mariana se prý k mámě chová neurvale, komanduje ji a dělá si z ní poskoka. Alespoň tak to vidí fanoušci, kteří byli z chování mladé zpěvačky v šoku.


Mladá blondýnka prý nemá k mamince žádnou úctu.

Kašle na svoji léčbu?

Není žádným tajemstvím, že anorexie může v krajním případě skončit i smrtí. Pokud dívky hladoví příliš dlouho, je velmi obtížné jim pomoci. Dana Batulková, jejíž dcera v poslední době opět viditelně zhubla, dělá všechno proto, aby Marianu ze spárů nemoci navždycky vyrvala.

Boj je to ale dlouhý a vyčerpávající. Její dcera docházela prý k psychologovi a na terapie, ze dne na den ale měla všeho nechat a na léčbu prý rezignovala. Zdá se proto, že blondýnka péče své mámy sprostě využívá a vyhovuje jí, jak se o ni stará. Nevadí jí, že se k mámě chová hrozně i před lidmi na veřejnosti.

Důkazem toho bylo nedávno video, které natáčela na dovolené. Neustále prý maminku komandovala, co všechno má zařídit, a oslovovala ji Danuše. „Mari, to jako opravdu? Kolik ti je let?“ ptali je šokovaní fanoušci, kteří byli svědky Marianina dětinského chování. A mohou si jen domýšlet, jak to asi vypadá za zavřenými dveřmi.

Udělá pro ni cokoli

Batulková zřejmě nevidí, jak se k ní dcera chová, a dál pro ni dělá, co jí na očích vidí. Zlí jazykové tvrdí, že současná situace Marianě náramně vyhovuje. U mámy má veškerý servis a nemusí se o nic moc starat.

Díky své nemoci má veškerou její pozornost. Není proto divu, že se odmítá léčit. Opravdu jí ale nevadí, dívat se na svou mámu, jak se kvůli ní trápí? Přitom to nejmenší, co by pro ni mohla udělat, je to, že by se začala znovu léčit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden