Moje šťastná hvězda

Proč si nerozumí s mámou?

Když čekala své první dítě, položila jí matka otázku, která jí doslova vyrazila dech!

Hvězda seriálu Ulice ANETA KREJČÍKOVÁ (30) prozradila, že má se svou matkou komplikovaný vztah. A údajně kvůli tomu nechtěla ani mít vlastní děti!


Dnes je Aneta Krejčíková (30), kterou znají diváci seriálu Ulice jako Gábinu Pumrovou, už dvojnásobnou maminkou. Kdyby jí ale před lety někdo řekl, že bude mít dvě děti a ještě takhle krátce po sobě, nejspíš by se mu od srdce zasmála. Pokud se totiž něčeho v životě herečka opravdu bála, pak to bylo právě mateřství.


Důvodů k tomu měla hned několik, tím nejzásadnějším ale byl patrně její komplikovaný vztah s mámou. V čem je podle Krejčíkové hlavní problém, že si s nejdůležitější ženou svého života nerozumí? A změnilo se něco s narozením Anetiných potomků?


Roli rodičů se oba partneři velice užívají.

Příliš dlouhé odloučení 

Mladá herečka si je jistá tím, že budoucí vztahy dítěte a matky se vždycky odvíjejí od toho, jak probíhal porod. Zatímco ona sama si nemůže narození syna Bena (4) a dcery Toničky (2) vynachválit, s vlastní mámou to prý bylo úplně jiné.

„Naše neurovnané vztahy podle mě plynou z toho, jak těžko jsem přicházela na svět,“ překvapila svou domněnkou Krejčíková, kterou tato rodinná situace údajně velmi trápí. Matka rodila budoucí seriálovou hvězdu ve svých jednadvaceti letech s třítýdenním zpožděním, navíc akutním císařským řezem.

Krejčíková uvedla, že porod byl nepovedený a plodová voda byla zkažená. Hned po narození proto byla Aneta převezena přes celou Prahu do Motola, kde ji lékaři složitě zachraňovali. Její stav byl vážný a nebylo vůbec jisté, jestli to její křehké tělíčko zvládne.

Její maminku dokonce připravovali na to, že může mít vážné trvalé následky nebo že to nepřežije. „To chceš slyšet po porodu! Držela mě v náruči až po třech týdnech,“ popisuje jejich dlouhé a nečekané odloučení.

Došlo k jejich odcizení 

Podle Krejčíkové to neznamená, že by si k ní matka nevytvořila vztah, spíš jde o to, že byl v té chvíli určitým způsobem narušený. Tím, že první vzájemný kontakt přišel až po několika týdnech, nedostavily se zřejmě city v takové míře a intenzitě, jak by měly.

Herečka na sobě tuto situaci  dle svých slov velmi silně pociťuje a celý život má neustálý deficit lásky. Otázka je, co si o názorech své dcery myslí hereččina maminka. I kdyby na jejích slovech bylo jen zrnko pravdy, musí ji takové soudy velmi zraňovat.

Vždyť každá máma chce pro své dítě jen to nejlepší a s ohledem na dramatické okolnosti příchodu Krejčíkové na svět, neměla její maminka asi moc na výběr.

Herečka se navíc svěřila, že byla nechtěným dítětem, což silně vnímala už v matčině lůně. „Všechny tyto detaily jsou pro plod hrozně moc důležité,“ vysvětlovala vnadná blondýnka. A všechno nakonec ještě vygradovalo v době, kdy sama čekala první dítě.

Děti byly neplánované 

Matka se jí totiž zeptala, jestli se nebojí, že nebude mít své dítko ráda. Herečka se nijak netají tím, jak moc ji tato otázka zaskočila. Mluvila snad z vlastní zkušenosti? To se můžeme jen domnívat.

Jedno je však jisté, ačkoli byli oba potomci Krejčíkové neplánovaní a vlastně po nich ani v minulosti nikdy nijak zvlášť netoužila, už od prvního okamžiku, kdy zjistila, že je nosí pod srdcem, cítila neutuchající lásku. Dnes je za své dva caparty neskutečně vděčná a ani na okamžik by neměnila.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden