Můj kousek štěstí

Proč si odmítá vzít svého partnera?

Začátkem roku se spekulovalo, že se konečně provdala za Radka Filipiho (37). Později se ukázalo, že je slavice stále svobodná a zřejmě to tak zůstane už navždy. 

Kdyby prý dvakrát neřekla ANO těm nesprávným mužům, byla už nejspíš dávno Radkovou manželkou. Vždyť po jeho boku jen září. Svalnatý sympaťák ale bohužel zaplatí za přešlapy ve vztazích, kterých se slavice v minulosti dopustila.

„Ani jedno moje manželství nebylo z bláznivé lásky,“ vysvětlovala Lucie Bílá s tím, že první svatba se Stanislavem Penkem (46) byla hnaná touhou mít všechno hezké. Tehdy prý zpěvačka prožívala těžké období, zazmatkovala a s trochou nadsázky se dá říct, že si vzala prvního muzikanta, který jí na zkoušce řekl, že jí to sluší.

Tomu by odpovídala i doba, po jaké se vztah s pozounistou rozpadl. Sbohem si manželé řekli po necelém roce. Penk údajně neunesl slávu své ženy a velmi se změnil. Bohužel ani druhá svatba s Václavem Noidem Bártou (40) nebyla šťastným krokem.

Lucii prý hnala posedlost být někomu platná a svému druhému manželovi začala zbytečně ušlapávat cestičku, což nepřineslo nic dobrého. „Jen jsem si zkomplikovala život,“ dodala zpěvačka s tím, že si oběma svatbami způsobila tak trochu blok, kterého se není schopná zbavit.

Její snoubenec má tak zřejmě smůlu a svou vyvolenou si k oltáři nejspíš nikdy nedovede. Zaskočení museli být ale zřejmě i bývalí manželé Lucie Bílé, když se o nich rozpovídala. Asi jen málokdo by si o sobě chtěl přečíst, že vztah s ním byl jedním velkým omylem. Ale oni to snad dají...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden