Můj čas na kafíčko

Proč si Suchánek nepřipadá jako chlap?

Jeden z nepostradatelných bavičů Partičky a hvězda seriálů Trpaslík a Ohnivé kuře Michal Suchánek (51) není vůbec tak veselý a bezstarostný, jak by se mohlo na první pohled zdát!

Přitom by si leckdo pomyslel, že žije dokonalý život! Jeho ženou je tanečnice a choreografka Renata (56), se kterou žije už několik let, mají spolu syna Jáchyma (25) a dceru Bereniku (20) a zdá se, že dělá to, co ho skutečně baví! Opak je ale pravdou! Co se skrývá pod slupkou zábavného showmana? A jak přišel k nezvladatelným depresivním stavům?

Trápí ho mučivé deprese!

Všechno začalo nevinným zákrokem asi před dvěma lety! Známý vtipálek chtěl pouze vyřešit dlouhodobé nepříjemnosti se slábnoucím zrakem a místo toho si vysloužil doživotní deprese! „Říkali mi, že s tím můžou být některých případech problémy, ale já to moc nevnímal a okamžitě jsem to chtěl,“ vzpomíná na varování Michal. Jednalo se pouze o odoperování dvou dioptrií v pravém oku. Jenže mozek oblíbeného komika tuhle změnu mezi oběma očními bulvami nevstřebal a začaly se projevovat první komplikace, které vyústily až k těžkým depresím. To ale není zdaleka jediné, co příležitostného moderátora a herce sužuje. S čím se nikdy nevyrovnal? A proč se musí tak přetvařovat?

V seriálu Trpaslík hraje vnímavého otce.

Co je pro něho největší dřina?

Ačkoliv Michal působí jako prvotřídní srandista a herec, sám si tak rozhodně nepřipadá! Nejradši by se svojí profesí jednou provždy seknul a pustil se do něčeho jiného. Co ho nejvíc ubíjí? „Největší dřina je vůbec vstát a někam jít to dělat. Překonat v sobě stud a zodpovědnost,“ přiznává překvapivě Suchánek. V čem se tedy problém? Proč se tak týrá a nedělá něco, co by ho bavili víc? Má strach z nového začátku? „Zkoušel jsem v životě různý věci, ale vždycky jsem si nabil. Nedělat tohle, protože se necítím jako chlap, když dělám tyhle věci. Ale vždycky to skončí tím, že ta sranda je nejjednodušší,“ šokoval se svojí úvahou rodák s Jičína. Najde v sobě Michal odvahu opustit zajetou a pracně vybudovanou kariéru? Nebo se bude dál utápět v předstírání něčeho čím vlastně není?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden