Moje šťastná hvězda

Proč si tak šlape po štěstí?

Herečka je prý ohledně mužů hodně vybíravá a ne každé velké gesto dokáže patřičně ocenit.

BARBORA SEIDLOVÁ (40) je známá pro svou lásku ke svobodě a životu bez závazků. Postupem let ji prý už přestala děsit představa rodiny a je údajně připravená na novou životní roli. Co jí v tom brání?


Nejvíce na sebe Barbora Seidlová (40) upozornila v Ulici, kde hrála Dianu Rytířovou. Nedávno se pak fanouškům připomněla v novém seriálu Chlap, který si pomalu, ale jistě získává svou věrnou diváckou základnu. Herečka opět předvedla, že je navzdory přibývajícím létům stále nesmírně okouzlující a přitažlivá.


Není se proto čemu divit, že si její fanoušci často pokládají otázku, čím to je, že takhle krásná a úspěšná žena nemá po svém boku už řadu let žádného muže. Je pro ni její profesní život snad přednější než soukromí? A nebojí se, že zůstane už navždy sama? 


Máma jenom v seriálu


Roli mámy si vyzkoušela herečka bohužel zatím jenom před kamerou, naposledy právě v seriálu Ulice, kde jí hrála už dospělou dceru Janu Sára Affašová (27). V soukromém životě, o němž mluví Seidlová opravdu jen velmi nerada, se ještě maminkou nestala. A kdoví, jestli se tak někdy vůbec stane.


Roli v nekonečné Ulici si moc užívala.

Okouzlující brunetka prý totiž nepatří mezi lidi, kteří by se rádi přizpůsobovali svému okolí. Navíc se nijak netají ani tím, že jí poměrně dlouho představa dětí a rodinného života naháněla husí kůži. Ostatně o nic lepší mínění nemá zřejmě ani o partnerském životě.

„Bára je hodně svá, nerada se přizpůsobuje, což samozřejmě jejím partnerům vadí,“ uvedl jeden z blízkých přátel herečky s tím, že je navíc docela dost vybíravá. Nejspíš hledá někoho opravdu výjimečného, kdo by jí za nějaké ty ústupky a kompromisy v životě stál. 

Volné vztahy neuznává 

Vzhledem k tomu, že je Bára Seidlová povětšinou tajemná jako hrad v Karpatech, těžko říct, jak to s muži ve skutečnosti má. Herečka, která si v minulosti zahrála legendární princeznu Zubejdu, se nikdy netajila svým odvázaným stylem života a láskou ke svobodě, avšak jen do jisté míry.

Přátelé se shodují, že právě to jsou důvody, proč dosud nepoznala toho pravého a proč je stále sama. Její partnery by prý člověk dokázal spočítat na prstech jedné ruky. Herečka má totiž poměrně jasno o tom, co od vztahu očekává, a pokud do toho dotyčný nejde naplno jako ona, tvrdě narazí.

„Jsem možná naivní, ale v mém světě a představě o lásce není prostor na takovou upřímnost a volnost. Já tyhle vztahy neuznávám,“ nechala se slyšet při příležitosti natáčení filmu Havel.

Komentovala tak poněkud volný vztah Václava Havla (†75) a jeho první ženy Olgy (†62). Zdá se, že Seidlová vyžaduje po svých partnerech oddanost a věrnost. Na druhou stranu, pokud by nápadník před herečkou poklekl, asi by se nesetkal s jejím nadšením...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden