Moje šťastná hvězda

Proč skrývala svou pravou tvář?

Herečka se prý bála, že by ji její vyvolený utekl.

Když se herečce VERONICE ARICHTEVĚ (35) něco nelíbí, umí se pořádně ozvat. Jaká doopravdy je, údajně zjistil manžel, režisér BISER ARICHTEV (44), až po svatbě.


Při pohledu na Veroniku Arichtevu (35), známou například ze seriálu První republika, není třeba dlouze přemýšlet, čím asi svého manžela, slavného režiséra Bisera Arichteva (44), okouzlila.


Navíc herečka prý během „oťukávání“ s budoucím mužem potlačila některé své zlozvyky, aby ho příliš nevylekala a neutekl jí. Byla tak pro něj téměř dokonalá a není divu, že ji záhy požádal o ruku. Svoji pravou tvář mu odkryla až po svatbě a bulharský sympaťák se prý nestačil divit, koho to má vedle sebe.


Pokud chce mít doma režisér klid, musí ustoupit.

Hádky raději vzdává

Ačkoli se o jižanech říká, že mají horkou krev a jsou velmi temperamentní, ve vztahu režiséra a herečky je tomu přesně naopak. „Mně když něco nejde, tak jsem hodně vzteklá,“ svěřila se Veronika s tím, že její muž je opravdu velmi klidný, což byl údajně i jeden z důvodů, proč se do něho zamilovala.

Kdo by si však myslel, že mají doma Itálii, pletl by se. Ne snad že by nějaké rozepře neměli, to ano, ale nikdy nedojdou moc daleko.

Biser prý za dobu, co spolu žijí, pochopil, že není chytré se s manželkou hádat, protože Veronika potřebuje všechno řídit a vyhrávat. Proto prý vždycky raději ustoupí. Jenže dá se takhle žít dlouhodbě?

Projevila se až později

Vztah Arichtevy a jejího muže nabral od prvního seznámení velmi rychlý spád. Zasnoubili se už po měsíční známosti a po půl roce stanuli před oltářem. Režisér tak nestihl svou ženu poznat i z té druhé strany.

Na první společné dovolené v Thajsku, kde se pár zasnoubil, se prý herečka držela zuby nehty, aby neukázala svoji horkou povahu.

Možná i proto se manželům vloudila do vztahu po roce a půl vážná krize. „Málem jsme se rozešli,“ přiznal otevřeně po letech reřisér s tím, že je ale rád, že to spolu nevzdali a o své štěstí zabojovali.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden