Můj čas na kafíčko

Proč Sokol potřebuje psychiatra?

Před lety o něm ještě nikdo nevěděl. Dnes je Ondřej Sokol (44) v povědomí diváků nesmazatelně zapsán nejen jako člen improvizační Partičky, ale teď také jako moderátor nové a velmi sledované televizní show Tvoje tvář má známý hlas.

Jako moderátor je vtipný a pohotový. Má dvě dospívající děti, Ester (15) a Adama (11). Ženy dostává do kolen svým humorem, muže zas bezprostředností a uměním improvizovat. Co mu však po rozvodu chybí, je žena.

Rýsuje se snad nějaká na obzoru?  

Není chlap na jednu noc V roce 2014 se rozešel s mladou, tehdy osmnáctiletou Lucií, dcerou své vlastní spolužačky! Jenže tenhle vztah dopadl stejně jako manželství s Kateřinou Lojdovou (39). Neúspěšně. Od té doby se ale oficiálně se žádnou další neukázal. Je možné, aby byl takový sympaťák sám? Sice stálou partnerku nemá, zato jak sám údajně potvrdil, nedostatkem sexu netrpí. A není se čemu divit, když na něj čekají zástupy fanynek. „Já jsem teď nezadaný člověk a můžu si dělat, co chci. Tím pádem jsem si asi někdy i dělal, co jsem chtěl,“ nechal se kdysi slyšet. Jenže tohle vědí i jeho obdivovatelky a tak se ani nestydí nechávat mu například použité kalhotky na klice od dveří. Což Sokolovi zrovna dvakrát příjemné není. Ačkoliv to tak může působit, sám o sobě prohlašuje, že na milostné úlety rozhodně není. „Nevím, jestli mi to lidi budou věřit, ale nejsem chlap na jednu noc.“ To zní hezky, ale je to skutečně pravda?

Ondřej Sokol s exmanželkou Kateřinou Lojdovou

Trpí psychickými problémy?

Herec se také přiznal, že jako spousta jiných lidí navštěvuje i on psychiatra.

„Občas je dobré si o problémech pohovořit s někým nestranným. Lidé to tady pořád berou jako ostudu. Když máte chřipku, tak ale také přece jdete k lékaři,“ vysvětuje herec. Má snad nějaké vážnější psychické problémy? Nebo jde jen o běžnou potřebu sem tam si popovídat o svých starostech s odborníkem? Ondřej je velký introvert a tak přiznává, že mu někdy dělá problémy obrovská popularita.

Zvlášť teď, když ho diváci vidí každou sobotu na Nově jako moderátora zábavné show Tvoje tvář má známý hlas. Ondřej je z ní ale naprosto nadšený. „Baví mě to ještě víc, než jsem si myslel. Zvlášť proto, že soutěžící jsou strašně dobří, že jsou tam lidé od nejmladších až po hvězdy, jako je Ivana Chýlková (52) nebo Petr Rychlý (50),“ pochvaluje si svou novou práci. Možná právě při ní si konečně najde další mlaďounkou přítelkyni. Nebo že by tentokrát zkusil zralejší?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden