Moje šťastná hvězda
Proč spolu ještě nemají potomka?
U Gregorové synovy partnerky nikdy příliš nebodovaly a navíc má strach, aby se vůbec někdy stala babičkou.
Proč spolu ještě nemají potomka?

Charismatický Ondřej Gregor Brzobohatý (36) neměl mnoho vztahů, za to každý z nich stál za to. Jeho maminka Hana Gregorová (67) a tatínek Radoslav Brzobohatý (†79) se snažili ho držet spíše zkrátka. Věděli, že má herecké a muzikální nadání, a nechtěli, aby se rozptyloval děvčaty.

Pár vztahů sice měl, ale nikdy to prý nebylo příliš vážné. Když Ondřej představil rodičům svou první manželku Jolanu (40), neschválili mu ji. Nebyla to žena podle jejich představ a podle nich se k jeho synovi nehodila.

Na jeho svatbu ani nepřišli, ba naopak ji chtěli sabotovat, což si nakonec naštěstí rozmysleli. „Půjdeme až na další svatbu,“ pronesla tehdy Hana. Ona sama na ni dorazila, ale její manžel se jí už bohužel nedožil.

Zpočátku jí nevěřila?

Vypadá to tedy, že Ondřej je už zvyklý si svou ženu před rodiči obhájit. Podobný scénář se měl totiž opakovat i s jeho stávající ženou Taťánou Kuchařovou (32). Když si Ondřej s Taťánou začal, jeho maminka jí údajně příliš nevěřila.

Byla to přeci jen modelka, Miss World a každý muž by nejspíš toužil ji mít po svém boku. Hana se měla obávat toho, že to s jeho synem nebude myslet příliš vážně. Nakonec se ale ukázalo, že tomu tak není, protože následovala svatba, při které si Ondra s Taťánou slíbili věčnou lásku.

Gregorová ji tedy začala brát jako členku rodiny, i když čas od času měly na některé věci jiný názor. Kuchařová je spíše kariéristka, což Hana příliš neuznává, a často na to svého syna upozorňovala. On si z maminky ale nejspíš nedělal příliš těžko hlavu, byl rád, že se ho i jako dospělého snaží chránit, ale to bylo asi tak všechno.

Dítě neměl ani s bývalou

I když si to Ondřej sebevíc přeje, dítě je stále v nedohlednu. Proslýchá se, že se na ještě necítí Taťána, která se chce ještě nějakou dobu věnovat kariéře. Jak je to ale doopravdy? Ondřej neměl dítě ani se svou bývalou ženou Jolanou, i když se o něj snažili. Manželství trvalo čtyři roky, a za tu dobu se jim to zkrátka nepodařilo. Že by byla chyba na Ondřejově straně?

To by vysvětlovalo, proč se Brzobohatý v této věci své ženy stále zastává. Ona ale třeba nechce, aby Ondřej musel veřejně mluvit o svém osobním intimním životě, tak raději vinu nechá na sobě.
Na jednu stranu to dává smysl, ale kdyby byl problém skutečně na Ondrově straně, byla by s ním Kuchařová i přesto, že by neměli děti?

Gregorová o této možnosti zřejmě ani neuvažuje, a proto dost často naléhá právě na Taťánu. Snaží se jí přesvědčit, aby kariéru odložila stranou a soustředila se na budování rodiny, ona na to ale příliš neslyší. Názoru své tchyně si váží, ale svůj život má pevně ve svých rukou.

Maminka o tom neví

Pravděpodobně se jí nechce svěřovat s tím, že problém nemusí být na její straně, ale na straně jejího syna.Ví totiž, jak by jí to mohlo vyděsit, tak raději mlčí. Nicméně to, že se Ondřejovi nedařilo mít děti ani v minulém manželství nemusí znamenat nutně jen to nejhorší. Je to jen pouhá domněnka a jedna z možností.

Poslední dobou si totiž Ondřej začíná na svou ženu čím dál tím víc stěžovat, což potvrdil zdroj z jeho blízkého okolí. Ondřej pochopitelně popírá, že by měl jakýkoliv zdravotní problém. Naopak má neustále naléhat na svou ženu, aby už konečně sekla se svou kariérou. Na roli otce je už plně připravený, a nepřeje si mít prvního potomka po čtyřicítce.

Sám totiž ví, jaké to je, a chce mít a svého malého drobečka spoustu energie. Kuchařová se ale ještě stále snaží prorazit v modelingu, ale podle Ondry už to stejně nemá příliš velkou budoucnost. Agentury dnes dávají přednost novým mladým tvářím, a i když je jeho žena nádherná, v modelingu se už příliš neposouvá.

Kompromis nebo rozvod?

Kde je tedy problém? Jednou možností je, že s početím dětí má potíže Ondřej, jelikož se mu nepodařilo přivést do jiného stavu ani svou první manželku Jolanu. Své ženě každopádně řekl, že do dvou let chce vlastní dítě a ona to pak sama řekla médiím. Asi aby nezapomněla.

Související články
Je krásná, talentovaná a už nějaký čas sama. Herečka Elizaveta Maximová (32) ze seriálu Jedna rodina v rozhovoru přiznala, že za všechno zřejmě mohou její dva tatínci! Bolestivý rozchod Loni se nechala slyšet, že její vztah s fotografem Markem Jarkovským (37) nevyšel. Zdálo se, že za tím stojí nevěra. „Dnes je velmi jednoduché se druhého zbavit a najít si […]
Můj čas na kafíčko / 21.10.2024
Mít slavné rodiče se někdy vyplatí. Syn moderátorky Snídaně s Novou Dany Morávkové (52) totiž získal zajímavé místo v České televizi, kde nově působí jako reportér. Herečka ale jakoukoli „malou domů“ pro svého milovaného syna odmítá. Podotýká, že ji snad z protekce ani nikdo obviňovat nemůže. „Jsem ráda, že si vše našel sám, a navíc ve veřejnoprávní televizi. Kdyby to bylo […]
reklama
Můj kousek štěstí / 21.10.2024
Hodně lidí překvapila, když si před pár dny rýpla do StarDance. Vyjádřila se v tom smyslu, že v soutěži nejde o taneční výkon, což je docela zajímavý názor, který podle mnohých pramení ze značného rozčarování krásné brunetky. Loni se totiž Iva Kubelková (46) StarDance účastnila po boku ostříleného tanečníka Martina Prágra (29). Spekulovalo se o jejich pletkách, cosi […]
Můj čas na kafíčko / 21.10.2024
Okouzlující herečka ze seriálu ZOO Michaela Pecháčková (20) má mnoho ctitelů. Mezi ně má patřit i její výrazně starší seriálový kolega Tomáš Klus (38). Ten je sice už roky ženatý a má doma manželku Tamaru (36), ovšem otevřeně přiznává, že mu věrnost v životě nic moc neříká. „Prakticky od školky jsem konstantně podváděl všechny přítelkyně, včetně své ženy,“ pochlubil se v jednom z rozhovorů. […]
reklama
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz