Můj čas na kafíčko

Proč stále ještě nenašla toho pravého?

Můj čas na kafíčko

Je krásná, úspěšná i zajištěná, ale v lásce si prožila spíš zklamání než radost. Proč od milé Sabiny Laurinové muži neustále jen utíkají za jinými?

Nestárnoucí herečka Sabina Laurinová (50) si s muži zažila své. Několikrát doufala, že potkala toho pravého, ovšem nakonec se vždy ukázalo, že se mýlila. Kdy se dočká svého prince na bílém koni?

Už dlouhé roky se o herečce ze seriálu ZOO Sabině Laurinové (50) říká, že patří k nejkrásnějším a nejsympatičtějším u nás. Ačkoli má ale mužům bezesporu hodně co nabídnout, bohužel ve svém životě postupně zažila jedno milostné zklamání za druhým. Proč zatím v lásce nenašla štěstí, a i když měla dlouhodobé vztahy, nikdy neskončila s žádným mužem před oltářem? Dvojnásobná maminka a stále skvěle vypadající herečka je už několik let oficiálně nezadaná, naposledy byla spojována s výrazně mladším bývalým profesionálním fotbalistou a současným fitness trenérem Lukášem Bodečkem (33).

Chtěla něco víc, ale nedočkala se

Do toho se podle našich informací měla zakoukat během cvičení a moc stála o to, aby získala jeho srdce. Bohužel ovšem mělo jít

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden