Moje šťastná hvězda

Proč svůj osud svěřila magii?

Není divu, že zpěvačka věří na nadpřirozeno, vždyť i manžela jí předpověděly kdysi karty!

Uplynulé dva roky se na HANĚ ZAGOROVÉ (75) velmi zle podepsaly. Nejenže nemohla dlouho vystupovat, trápily ji i vleklé zdravotní potíže. Když už začala ztrácet naději, zkusila čáry a kouzla!


Ke konci loňského roku prý Hana Zagorová (75) cítila, že by potřebovala nějakou jiskřičku naděje, že ten další rok bude o poznání lepší. Nechtěla nic ponechat náhodě, proto hledala pomoc ve věcech mezi nebem a zemí.


Věrní fanoušci zpěvačky nepochybně vědí, jak ráda sází na intuici, horoskopy a výklady z karet. Jak se tedy rozhodla pojistit si pro letošní rok své štěstí? Použila prý tajemné kouzlo!


Zmocnila se jí deprese 


„Nejdřív jsem pořád jen plakala a plakala. Bylo mi strašně líto života. Času, který zbůhdarma letí. Vždyť my nevíme dne ani hodiny,“ zoufala si zpěvačka. Do jindy usměvavé a vždycky dobře naladěné Hany Zagorové zatnula své drápy deprese, která ji pomalu stahovala ke dnu.


Sama zpěvačka přiznala, že byly chvíle, kdy už opravdu neviděla ono pomyslné světlo na konci tunelu. Mohla za to jednak stále nekončící pandemie, která znemožňovala Zagorové vystupovat, a pak samozřejmě také podlomené zdraví.


Dokonce i manžel je posedlý věštbami.

Vždyť kvůli postcovidovému syndromu musela strávit dva týdny v nemocnici a stále ještě nemá vyhráno. Následky onemocnění na sobě cítí prý stále. Je jí sice dobře, výborně ale ne. Svůj podíl na tom má samozřejmě také nevyléčitelná choroba krve, s níž už mnoho let zpěvačka bojuje.  

Štěstí si raději pojistila

„Jsem slaboučká, ale přešťastná, že už jsem doma,“ svěřila zpěvačka s tím, že bojuje a bojovat bude i nadále. Covidu už má prý plné zuby, obral ji nejen o zdraví, ale zejména o milované koncerty a klid. Po tak náročném období, kdy člověk už ztrácel naději, je pochopitelné, že nechtěla nechat nic náhodě.

Rozhodla se proto, že zkusí jedno novoroční kouzlo, kterým si štěstí pro letošní rok pojistí. Člověk prý musí přijít k otevřenému oknu, najít nejzářivější hvězdu a vyslovit jí jediné přání. Pak okamžitě přání napsat na papírek a spálit ho nad svíčkou na popel.

„Přání se pak určitě splní,“ míní zpěvačka, která se celý život oddává nadpřirozenu. Ostatně, byl to právě kartář, který  Zagorové předpověděl jejího muže Štefana Margitu (65).

Tehdy jí bylo prý pouhých čtyřiadvacet, a když uslyšela, že by ji měla životní láska potkat až v šestačtyřiceti letech, urazila se. No a vidíte, karty nelhaly… Snad jí kouzlo vyjde i v tomto případě.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden