Můj kousek štěstí

Proč tají pletky s Bubílkovou?

Když proběhla médii vlna spekulací, že se čerstvý vdovec Jiří Krampol dal dohromady s moderátorkou Zuzanou Bubílkovou (68), nenašel se snad nikdo, kdo by jim to oběma nepřál.

Zpočátku ani jeden nic nepopíral, jen se tajemně usmívali a fanoušci radostně tleskali. Oba spolu pracovali na společných projektech, to pak jiskra sympatií přeskočí raz dva.

Zuzana Bubilková je dračice a na svůj věk pořád plná energie.

Bubu chce mít svůj klid

Týdny utíkaly a bohužel začalo být zřejmé, že s Bubu nebude nic. Jiří Krampol si musel na internetu vyslechnout rozhovor s moderátorkou, v němž Bubu na přímý dotaz o jejich vztahu vážně a bez okolků odpověděla, že ona má ráda svůj klid a žádného chlapa, o kterého by se musela starat, by natrvalo nesnesla.

„Musel by mít svůj byt,“ zasmála se. Čili jako pečovatelka se Zuzana rozhodně nevidí. Jenomže Krampol už možná myslí na zadní kolečka, přece jen se dostává do věku, kdy by se měl začít někdo starat o něj. Dost dlouho pomáhal ze všech sil své ženě Hance (†59), závislé léta na alkoholu, lécích a obrovském množství cigaret, což ji nakonec před půl rokem zahubilo.

I Krampolovi ale vzaly starosti spoustu sil, trochu té radosti by si zasloužil. S kolegyní Bubílkovou ale oficiálně stále platí jen to, že spolu píší vzpomínkovou knihu, plánují divadelní představení a chystají se glosovat politické dění pomocí videí na internetu.

Vždy připraven

Krampolovi však doma žena chybí. „Umím si představit, že ještě někoho potkám,“ vyslovil jakoby nedbale větu, za kterou je možná mnoho smutku. Zároveň se ovšem obává, aby nenarazil na nějakou vypočítavou potvoru.

„Některé ženy mohou mít představy, že mám hromady peněz. Tak to bych je rád už dopředu vyvedl z omylu,“ zasmál se. Prý nechce, aby jeho slova vyzněla jako inzerát. Krampol zkrátka nechce tlačit na pilu, ale po partnerce evidentně touží. Povede se mu přesvědčit Bubílkovou, aby změnila názor, nebo si přivede mladici?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden