Moje šťastná hvězda

Proč tají svého milence?

Od té doby, co hraje ve Slunečné, nestíhá počítat nápadníky. Jenže EVA JOSEFÍKOVÁ (30) je podle všeho zadaná. Proč ale neřekne, s kým randí?

Randila s Jiřím Mádlem (34) i s dalšími svými hereckými kolegy. A na žádný ze svých rozchodů, jak sama tvrdí, není pyšná. Jeden z jejích vztahů dokonce trval necelý den. V posledních dvou letech si ale své soukromí velmi střeží.

Říká se, že všechny předchozí vztahy jí narušila právě přílišná publicita, které se jejím vztahům dostávalo. Jenže nyní je Eva Josefíková (30) jednou z hlavních postav seriálu Slunečná a všichni její fanoušci chtějí vědět, s kým randí.

Skrývá vztah i spoustu peněz?

Ačkoli to na první pohled vypadá, že je herečka sama, nejspíš to tak úplně není pravda. Všechny své potenciální milence má totiž odmítat. Denně jí prý přijde minimálně jedna nabídka na rande. Muži jí píšou na sociální sítě, a dokonce jí i mají volat.

Ale ona ke všem nabídkám zůstává netečná. A pravděpodobně proto, že je opět čerstvě zadaná. O koho jde? Dost možná je to nějaký její kolega, který rovněž hraje ve Slunečné. Anebo někdo, kdo se podílí na její tvorbě.

Z minulých chyb se prý poučila a její soukromí zůstává jednou velkou neznámou

Druhá možnost je o něco pravděpodobnější, neboť se v hereckých kuloárech říká, že právě díky onomu tajemnému muži dostala Josefíková v tomto seriálu roli. O tu měl být obrovský zájem, ale vyhrála ona. Že by nad ní někdo držel ochranitelskou ruku?

Nelze si údajně ani nevšimnout toho, že za poslední rok si polepšila nejen kariérně, ale i finančně. Na ničem podle všeho nešetří. Kápne nakonec pod tlakem božskou, nebo bude dál vesele mlžit a všechny jen napínat?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden