Můj kousek štěstí

Proč tak riskuje?

Když se Anna Slováčková (24) dozvěděla z úst lékařů krutou diagnózu, byl to pro ni šok. Je zarážející, že nechce zpomalit a dál pracuje na plný plyn. Proč? Snad ne kvůli penězům?  

Pravdou zůstává, že Anička Slováčková to poslední dobou opravdu nemá jednoduché. Léčí se s rakovinou prsu a podstupuje náročné chemoterapie. A do toho se snaží pracovat, jako kdyby se nic nedělo. „Bohužel se mi za noc přitížilo, takže z postele dneska nevylezu,“ napsala herečka a zpěvačka fanouškům a přiznala tak, že se chvílemi necítí vůbec dobře.

Zpěv po chemoterapii

Při takhle vážné diagnóze totiž stačí, aby se objevilo běžné nachlazení a zdravotní stav se zhoršuje. Slováčková tak byla nucena odvolat i některé pracovní závazky. Není divu, že její nejbližší i kolegové si o Aničku musí dělat starosti. „Andulko, odpočívej, ať je ti brzy líp!“ vzkázala třeba muzikálová herečka Eliška Ochmanová (31). Z jejích slov je patrné, jak moc se o kolegyni zřejmě bojí. Otázkou zůstává, jestli má tohle všechno Slováčková vůbec zapotřebí. „Po chemoterapii jsem jela zpívat do Vysokého Mýta. V autě jsem si říkala, že to není nejlepší nápad,“ přiznala sama zpěvačka, jakým způsobem přistupuje k nemoci.

Rakovina není chřipka

Jenže rakovina není běžná chřipka a pokud se chce úplně vyléčit, měla by více odpočívat. Znamená to snad, že nemá peníze a je natolik hrdá, aby o pomoc poprosila rodiče Dádu Patrasovou (63) a Felixe Slováčka (76)? Těžko si lze představit, že by svojí dceři v takové situaci nechtěli pomoct. Táta Aničce prý nedávno koupil byt v hodnotě sedmi milionů a moc si přeje, aby se jeho dcera uzdravila. Je však možné, že Slováčková ho už o další peníze nechce žádat, a proto se snaží pracovat ze všech sil. Snad ale dokáže odhadnout své síly a bude myslet na svoje zdraví. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden