Můj čas na kafíčko

Proč tak ztrapňuje muže před lidmi?

Od té doby, co si herečka Adéla Gondíková (48) vzala herce Jiřího Langmajera (55), to vypadalo, že se herec konečně uklidnil a oddal se jediné ženě.

Teď ale Gondíkové, kterou můžeme vídat v seriálu 1. MISE, přidělává vrásky na čele. Langmajerovi se opět „zapalují lýtka“ a touží po obdivu žen, jak tomu bývalo kdysi. Bude je hercova přelétavost stát manželství? Jak se proti jeho vášni pro ženy bránit?

Jako vrchní sestra je v 1. MISI skvělá.

Jak dlouho to Adéla bude snášet?

Říká se, že jediná žena, která kdy dokázala Langmajera zkrotit, je jeho současná manželka. Nějakou dobu to opravdu vypadalo, že se po jejím boku změnil a na první místo postavil rodinu. Ostatně nedávno se stal dědečkem a vše nasvědčuje tomu, že se mu tahle role zamlouvá.

Zároveň se mu ale stýská po roli donchuána, protože, jak se zdá, stárnutí a život v manželském svazku snáší čím dál hůře. Adéle to jistě příjemné není. I když se snaží prezentovat jako spokojený pár, je vidět, že tam něco nesedí. Herečka se přestala usmívat a zdá se, že jí její choť přidělává starosti.

Ponížil svou ženu v přímém přenosu

Proč se tedy Langmajer chová jak puberťák bažící po pozornosti žen? Na tiskovce k novému seriálu Špunti na cestě se svěřil, že ho rozčiluje natáčet s mladými děvčaty, neboť už k němu nevzhlížejí jako k potenciálnímu protějšku.

Jsme zvědaví, jak se k tomu Gondíková postaví. Přece jen slyšet z úst manžela takovéto věci není nic příjemného, a měla by se asi začít mít na pozoru. Ostatně je to krásná žena, která o nápadníky určitě nemá nouzi.

Jiří Langmajer (55).

Odplata, či rozvod?

Oba už jsou ve věku, kdy by měli mít ujasněné priority, ale chyba lávky. Gondíková není ten typ, který by sebou nechal zametat, a tak by sebemenší úlet manžela asi neskončil dobře. Zatím mu to oplácí tím, jak o něm mluví.

Naposledy řekla, že se z něj stal poprděný děda. Tohle mu u děvčat body nepřidá, takže za jeho nezdary u žen nestojí jen věk, ale i „image“, kterou mu manželka mazaně buduje.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden