Můj kousek štěstí

Proč Táňu Pauhofovou opustil přítel!

Vyhlídky na rodinu v nejbližší době se Táně Pauhofové zhroutily jako domeček z karet. Opustil ji přítel. Otázkou zůstává, jestli si za to herečka trochu nemůže sama. Tahle sličná herečka se vkrádá do snů mužů a ženy kvůli její kráse blednou závistí.

Člověk by hádal, že musí mít na každém prstu deset chlapů a co se týká partnerského vztahu, musí mít na růžích ustláno. Ale realita je trochu jiná. Zrzka je sama a opuštěná! Slovenská rodačka měla sice lásku, přítele Martina Vaľovského.

Teď se ale ukázalo, že ji už dávno opustil. "Už spolu nejsou asi čtyři měsíce," prozradil blízký kamarád herečky. Důvod? Paradoxně právě její úspěch, potažmo i půvab. Ten zájem o ni prý prostě nevydržel.

Právě kvůli svému širokému úsměvu, roztomilému pihatému nosíku, rusým kučerám a sexy postavě se o ni režiséři doslova přetahují. Obsadili ji například do náročné role Lídy Baarové. Právě to ale nejspíš udělalo za vztahem definitivní tečku.

Tenhle nápor Tánin přítel už neustál. "Martina štvalo, že je pořád v práci a neuměla si na něho najít čas. Měl pocit, že je na druhém místě, a to nesnesl," vysvětluje zdroj. Ještě nedávno přitom básnila o to tom, jak plánuje s Martinem děti.

Tohle je pro Pauhofovou ale k zamyšlení. Měla by si včas ujasnit, co je pro ni v životě důležité. Jestli je to sláva a kariéra nebo také partner a rodina. Brzy i jí začnou bít biologické hodinky a to už by mohlo být pozdě.

Těžko bude shánět muže, který se dokáže smířit s tím, že bude stále na druhé koleji. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden