Moje šťastná hvězda

Proč Tereza všem leze na nervy?

Herečka TEREZA KOSTKOVÁ (45) na vlastní kůži poznává, že není možné, aby se zavděčila všem. Nebude nakonec litovat, že podlehla velkému tlaku svého okolí?


Za ta léta, kdy se pohybuje v showbyznysu, se už naučila, jak diplomaticky odpovídat na každou otázku, i když jí to mnohdy není zrovna dvakrát příjemné. Tereza Kostková (45) se vždycky snažila, aby někoho náhodou neurazila. Časy se ale mění…


Jiní padali na ústa, ona se měla báječně


Poslední rok byl snad pro všechny nesmírně náročný. Mnozí si sáhli na úplné dno a bude trvat ještě nějakou dobu, než se všechno vrátí do starých kolejí. To však není ani omylem případ Terezy. Ta se měla podle svých slov báječně a všechno jí jako zázrakem vycházelo.


Tím si ale proti sobě poštvala právě své příznivce, které už nebaví pořád dokola poslouchat, jak se snaží být pozitivní za každou cenu. „Kvůli roztékající se paní Kostkové jsem přestal poslouchat rádio,“ vyslovil se například jeden muž.


„Pěkná žena, jen kdyby toho afektu bylo méně,“ pokračoval další. Možná že i díky tomu pochopila, že všeho moc škodí, a rozhodla se tedy odložit masku za všech okolností milé a chápající Terezy a s vervou se pustila do kritiky mnoha žen ve svém blítzkém okolí. Co ji na nich popudilo?


Některé herečky lituje


Celkem překvapivě se přiznala, že některé své kolegyně vyloženě lituje, protože nejsou schopné přijmout samy sebe takové, jaké jsou. Ve svém okolí má prý spoustu dam, které se už dávno svěřily do rukou plastických chirurgů, a to Kostková nemůže pochopit.


„Mám pocit, že by byly krásnější, kdyby do různých zákroků nešly. Nikdy se mi nestalo, že bych si řekla, že je ta proměna u někoho vážně dobrá,“ dodala Kostková, která za svůj mladistvý vzhled nevděčí šikovným lékařům, ale dobrým genům od své maminky, krásné herečky Carmen Mayerové (76).


Většina z dotyčných dam ale jistě za její slova nebude ráda. Fanoušci sice oceňují upřímnost, ale Tereza by tím mohla přijít o kamarády.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden