Můj čas na kafíčko

Proč to Basikové ani s třetím manželem nevyšlo?

Ani deset let společného manželství a malý syn Theodor (9) nestačily na to, aby to zpěvačce Báře Basikové (55) napotřetí s producentem a příležitostným hercem Petrem Polákem (39) vyšlo. Na veřejnosti totiž nedávno prasklo, že se nejen tajně rozvádí, ale že spolu už více než rok vůbec nežijí v jedné domácnosti.

„Bohužel od začátku u nich bylo všechno špatně. Petr je bohém, který se rád někde zapomene. Domů se častokrát vracel nad ránem, a někdy ani to ne… Bára s ním měla svatou trpělivost,“ práskl na známou dvojici jeden z jejich známých z blízkého okolí. Petr už má prý dávno pronajatý byt, kam si pravidelně synka bere. Báře jsou zase oporou její dvě dospělé dcery Marie (25) a Anna (25). I když už mají svoje životy, berou na sebe za to všechno trochu odpovědnost. „My jsme do toho třetího manželství mámu i trochu nutily. Sama možná nechtěla, ale říkaly jsme jí, že to bude v pohodě,“ přiznaly po čase.

Dospělé dcery si teď trhají vlasy, komu mámu dohodily.

Odchod manžela jí zlomil srdce

Bára možná zvolila úskočnou taktiku právě včas. Na Petra se totiž začínají vynořovat ne zrovna lichotivé informace. Podle všeho ho straší až šest exekucí. Dneska už dlužná částka činí téměř sto čtyřicet šest tisíc korun. Možná doufal, že mu s placením pomůže právě Bára. Ta je z rozchodu velmi zničená, a tak své stesky vložila do písniček nového alba, vydaného po pěti letech a nazvaného  výstižně: Slzy.

Přestala o sebe dbát?

Začíná to vypadat, že jakmile nemá po svém boku mladšího partnera, stává se z ní pomalu spíš pohodlná unavená stárnoucí žena než dosavadní šmrncovní mladice. Přiznala ale, že žije  bohémským životem. Alkohol je ve chvílích smutku údajně dobrý kamarád a občas se prý dlouho nepřemlouvá ani do marihuany. V létě navíc plánuje okružní jízdu velkou lodí po Středozemním moři. Prý jen s Theodorem. Najde tam nový objev?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden