Moje šťastná hvězda

Proč to místo svatby vypadá na rozchod?

Moje šťastná hvězda

Místo toho, aby Bendová plánovala jeden z nejhezčích dnů v životě, svoji pozornost začíná stále více upínat na práci.

Kdyby ALICE BENDOVÁ (48) dodržela rčení do roka a do dne, byla by z ní už pár týdnů vdaná paní. Místo svatebních zvonů raději bere jeden kšeft za druhým. Co se děje?

Už je to rok, co před moderátorkou nového pořadu Vysněná krása Alicí Bendovou (48) poklekl její dlouholetý přítel Michal Topol (35) s otázkou, na kterou čeká snad každá žena. Ovšem od té doby uběhl už pořádný kus času a na jejich stavu se vůbec nic nezměnilo.

Počáteční euforie a hereččina drastická dieta, která jí měla zaručit na její velký den parádní figuru, byla rázem tatam. Co se tak náhle mezi nimi stalo, ptal se snad každý její fanoušek. Teď se ale zdá, že je to právě ona, kdo začíná jejich veselku bojkotovat. Má snad strach, nebo v tom má tak trochu

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden