Moje šťastná hvězda

Proč to vypadá na překvapivý rozvod?

Moje šťastná hvězda

Nemůže se herečka vyrovnat s tím, že se jí stále nepodařilo počít vymodlenou dcerku? Před lety se totiž nechala slyšet, že jí ryze mužská domácnost dává zabrat.

Rodina je pro TATIANU DYKOVOU (43) velmi důležitá, přesto se přiznala, že jsou dny, kdy je toho na ni moc a chce být sama. Prochází snad její manželství s VOJTOU DYKEM (36) vážnou krizí?

Letos v létě oslaví Tatiana Dyková (43) čtyřiačtyřicáté narozeniny. Její čas pro případné další mateřství, o němž jednu dobu poměrně často mluvila, se tak rychle krátí.

Doma má herečka už tři docela velké kluky, syny Františka (16), Cyrila (12)Aloise (8), nikdy však neskrývala fakt, že by si ještě přála mít dceru. Stojí za jejími pravidelnými útěky od rodiny, o nichž se nedávno rozpovídala, smutek z toho, že se jí nedaří otěhotnět, a proto potřebuje být

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden