Můj kousek štěstí

Proč Borhyová tolik riskuje svou popularitu?

Chtěla mu dát dítě, ale zřejmě zjistila, že na to bude muset jít trochu jinak... Ocení to její právník?

V soukromí to ideální není. A mladé kolegyně by se jistě rády viděly v hlavních zprávách na jejím místě, může se cítit ohrožena. Jak si jinak vysvětlit její křečovité chování?

Nit suchá nezůstala na krásné zprávařce po silves­trovském galavečeru, jehož scénář komerční televize z velké části postavila na její popularitě. Chybu je zřejmě spravedlivější hledat v režii celé show, ale na to divák příliš nehledí. Je-li něco trapné, pak to odnese ten, kdo je nejvíc vidět.

V tomto případě to byla nešťastná Lucie Borhyová (44). Opravdu nešťastná? Usměvavá zprávařka si poznámky škarohlídů jistě tradičně nepřipouští. A že jich bylo...

V reakcích padala slova jako „vrchol trapnosti a ubohosti“, nebo „hrozná opičárna“. Moderátorka si už podruhé v krátké době zavařila. Nedávno uvedla svůj videokllip k písni Splněná přání, kterou pro ni napsal spolupracovník Štefana Margity (66), zpěvák Michal Kindl (34).

Příliš nepomohlo ani to, že si Lucie vypomohla pěveckou účastí svých dětí. Český divák si servítky nebere, tím spíš, když někomu „hrozí“ úspěch. Nabízí se otázka proč moderátorka, která má na poli slávy v podstatě dávno své jisté, tak odvážně riskuje, že se začne svému publiku pomalu, ale jistě zajídat.

Blízcí pozorovatelé jejího vztahu s Michalem Smečkou (34) soudí, že blondýnka se snaží ze všech sil dostát důvodům, pro které s ní brněnský právník a podnikatel vlastně začal chodit. Totiž právě slávě a úspěchu, což jsou veličiny, které některé muže na ženách neodolatelně vábí a pro které jsou ochotni pominout i fakt, že objekt jejich zájmu je o deset let starší, než jsou sami.

Lucie v tomto ohledu ovšem, jak se zdá, poněkud zmatkuje. Chce-li se prosadit také v jiném oboru, než je čtení zpráv v televizi, měla by své kroky pečlivě vážit. To, že ji budou diváci sledovat velmi kritickým okem, je jasné. Snad to příště dopadne lépe...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden