Můj čas na kafíčko

Proč tolik škudlili na vlastní svatbě?

Herecká veselka Jiřího Langmajera (53) a Adély Gondíkové (45) byla překvapením pro řadu lidí. Hlavně kvůli tomu, že Jiří se dříve prezentoval jako sukničkář. Zdá se však, že jejich svatba měla skrytý záměr, protože se nesla ve znamení šetření.

Když spolu herec Jiří Langmajer (53) a herečka Adéla Gondíková (45) natáčeli film Doktor od jezera hrochů, nikdo z nich nečekal, že mezi nimi přeskočí jiskra. Sama herečka přiznala, že velkou výhodou jejich vztahu je, že ve spoustě věcí si poskytují druhý pohled na věc, což umí prý její milý dobře schroupat. „Nemá tu vlastnost jiných mužů, kteří si za každou cenu stojí za svým, dokáže spoustu věcí uznat a třeba se i omluvit, což jsem u chlapa zatím ještě nezažila.“ To na něm herečka velmi oceňuje. Tlačí ji prý také do toho, aby myslela na volno pro sebe a svoji rodinu, což dřív Adéla neuměla.

Pořád by jen hnojil

Nebyla na to zvyklá, takže se jí prý občas stane, že se nejprve brání, ale pak je za společný čas šťastná. Moc dobře ví, že o vztahy je potřeba se starat. A čím herce tak změnila? Díky ní si Jiří uvědomil spoustu chyb a začal se chovat mnohem lépe nejen ke svému okolí, ale také sám k sobě. „Aniž bych jí chtěl mazat med kolem pusy, tak tím, jak se chová, ze mě skutečně dělá mnohem lepšího člověka,“ přiznal Langmajer. Oba s Jiřím mají jednoznačnou shodu: milují zahradničení. Jenže Jiří je podle Adély mnohem preciznější. Ona nad spoustou věcí mávne rukou s tím, že příroda si nějak poradí, zatímco on všechno s láskou opečovává a zalévá, a neustále by prý jenom hnojil. Takže to u nich vypadá skoro jako v botanické zahradě. Herečka se prý za chvíli bude bát chodit na trávník, aby tam náhodou po ní nezůstal nějaký flek.

Všechno měli předem spočítané

Po čase se herecký pár rozhodl uspořádat veselku. Kdo však čekal luxus, tak ten se spletl. Jiří s Adélou se totiž nechali oddat ve stínu reklamních slunečníků, zatímco svatebčané se kroutili na tvrdých zastaralých dřevěných židlích, které je dost tlačily. Co se týče svatebních darů, tak to měli manželé také dobře spočítané. Údajně totiž nechtěli žádné hmotné dary, protože už prý všechno mají. A tak své hosty místo tradičních mixérů a nádobí požádali o peníze. Ty se přece vždycky hodí, obzvláště když jim to pomůže zafinancovat svatební náklady. A aby toho nebylo málo, tak svůj velký den spojili s velkolepým koncertem skupiny J.A.R. s podtitulem Kouba se žení. Hudebníci prý manželům dokonce vystoupení věnovali darem. Na koncertě se prodávaly i lístky, které stály okolo 390 korun. Pořadatelům tak do klína mohlo spadnout kolem 600 tisíc korun. Kolik získali Langamajer s Gondíkovou, můžeme jen spekulovat, ale jistě to byl slušný balík.

Celá komedie jen kvůli filmu?

Spekuluje se, že zároveň elegantně vybruslili z finančně náročného pronájmu sportovního areálu. Dost dobře ho mohli mít hrazen formou směnného obchodu, díky obrovské propagaci a pozornosti, kterou tato VIP svatba vzbudila. To znamená, že sportovní klub jim poskytl své zázemí a služby a novomanželé mu zase na oplátku svou svatbou zajistili velkou propagaci. Jisté je, že novomanželé, svatebčané a i fanoušci se na svatbě bavili tak dobře, že celý areál málem zbourali.

Langmajer se na koncertě objevil v uniformě svobodníka Kouby z nezapomenutelného filmu Copak je to za vojáka?, což byl opět jen další promyšlený reklamní tah. Proslýchá se totiž, že herec s kolegou Michalem Suchánkem (53) připravují scénář právě k pokračování tohoto filmu. Zajistili si tak pozornost a PR, které k úspěšnému dokončení projektu nutně potřebovali. Vypadá to, že Jiří s Adélou si tak ze své svatby udělali „dojnou krávu“ a spojili příjemné s užitečným. Takže jsou nejen svoji, ale zřejmě si zároveň zpropagovali nový film a přitom ušetřili rodinný rozpočet. Nevěsta si navíc oblékla šaty ze svatebního salonu, s nímž dlouhodobě spolupracuje, tudíž tím ušetřila další nemalé peníze. Má snad jejich šetření skrytý záměr? Je možné, že plánují něco velkého a my se časem budeme ještě hodně divit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden