Můj čas na kafíčko

Proč touží Nagy po samých mladých milenkách?

Autor populárního hitu Kristýnka iba spí, slovenský zpěvák Peter Nagy (58), je pověstný tím, že vždycky dával přednost mladším ženám mnohdy více než o dvacet let. Dokonce přiznal, že si takové mladinké milenky vybírá záměrně.

A důvod? „Povolání mě k tomu nutí. Nemůžu se izolovat ve své generaci,“ vysvětluje Peter. Vždyť i pro kariéru sexy zpěváka se rozhodl ve chvíli, kdy viděl na- tažené ruce desítek fanynek. Co na tom, že si před každým vystoupením musí dopřát minimálně dvojku bílého vína, aby se prý na vystoupení dostatečně naladil. Jak to má ale se svou drahou polovičkou, s níž je více než čtyři roky? A proč se s ní nechce ukazovat nikde na veřejnosti? Je to vážně proto, aby ji chránil? Nebo si spíš nechává otevřená zadní vrátka a chce stále jako kdysi zamlada působit na ženy neodolatelně a jako lev salonů, jenž je stále k mání?

S Lenkou jim to spolu sluší. Zpěvačka je ale pro něj jiná věková kategorie.

Proč skrývá přítelkyni doma?

Pravdou je, že se poslední dobou spíš společenským akcím vyhýbá, než že by je vyhledával. Bojí se prý negativních poznámek na sebe i přítelkyni. Ani s fanynkami na ulici se nefotí. Nestojí za tím žárlivost tajemné neznámé? Zpěvák se vymlouvá, že důvodem  skrývání je, že se bojí, aby jim někdo jejich údajně krásný vztah nezničil. Jeho současná milenka na něho prý nežárlí, ale vzápětí už na podobné otázky nechtěl vůbec odpovídat a radši rychle změnil téma. Co se doma asi děje?

Na letišti ho považují za teroristu

Obletovaný sexidol se dost možná sbalí a odstěhuje někam hodně daleko, kde ho nikdo nezná. Má k tomu prý víc důvodů. „My Evropané jsme asi hloupí v tom, že toužíme po materiálních věcech a to nás dělá nešťastnými,“ nedokáže pochopit. Jeho milovaný exotický ostrov Bali, kam často vyráží, se tak může stát hravě jeho novým domovem. Jenže právě cestování pro něho není zrovna snadné. „S Lenkou Filipovou (64) jsme se na tom zrovna shodli. Pokud se totiž objevíte na letišti s futrálem od kytary, jdete automaticky na speciální kontrolu,“ směje se. Vyřeší to tak, že už se jednou prostě nevrátí?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden