Můj čas na kafíčko

Proč Trávníček opouští svého půlročního synka?

Malému Maxmiliánovi (0,5) je teprve čerstvě půl roku a jeho novopečený tatínek herec Pavel Trávníček (66) už od něho zase na nějaký čas prchá. Stejně tomu bylo bohužel i v minulosti u jeho dvou starších synů, prvorozeného Adama a mladšího Pavla Dytrta (26).

Vážně se historie opakuje? Pavel naštěstí neutíká od celé svojí rodiny včetně manželky Moniky (31)! Na popud televize Prima jen musel na nějaký čas odcestovat na západní pobřeží Francie, kde bude během léta natáčet v pořadí už druhou řadu oblíbené televizní soutěže Pevnost Boyard!

Plínky vyměnil za havěť  

Role otce jde Pavlovi pěkně od ruky, jak s hrdostí prohlašuje jeho třetí žena Monika, se kterou se bral už před dvěma lety po dvanáctileté známosti. Pohádkový princ se vším doma údajně pomáhá a ještě u toho stihne plnit roli živitele rodiny. Vypadá to ale že s teplými letními dny začala prvotřídní péče o malého drobečka vysloužilého prince nudit, tak se rozhodl jako divoch radši porovnat síly s hady, štíry a tygry v jedné z nejnebezpečnějších pevností na světě. „Ano, fanoušci Boyardu se opravdu mohou těšit i na Pavla Trávníčka, kterého budou mít možnost vidět v úplně jiné roli než doposud,“ prozradila sama mluvčí FTV Prima. Bere to sám Pavel jako takovou prověrku před tím, jestli se pustit do plánování dalšího miminka? To, jestli má sil očividně na rozdávání budou moct diváci posoudit už na podzim!

Role otce jde Pavlovi vážně pěkně od ruky.

Po třetím synovi chce ještě holčičku!  

Jen co doslova odrodil svého v pořadí už třetího syna Maxíka, začal se Trávníček rozplývat nad dalším dítětem, které chce během dvou až tří let stihnout. Tedy do svých sedmdesáti. Bude to konečně vysněná dcera? A nechal se herec uchlácholit tím, že Maxmilián je hodné klidné miminko? „Je to zlatý mrňousek. V noci nás většinou nechává v klidu vyspat,“ libuje si herec.
Dokonce mu zpívají před spaním. Otázkou zůstává, jestli tak rychle usíná, protože je dobrý uspávač nebo spíš malý chce, aby to co nejrychleji skončilo, jak sám Pavel sebekriticky nahlas zvažuje. Každopádně už uvažují o dalším jménu. To pro synka vybrali náhodně při oslovení cizích lidí na ulici. Co když příště nebudou mít ani takové štěstí jako s Maxmiliánem?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden