Moje šťastná hvězda

Proč utíká od dětí a partnera?

Mateřství si užívá plnými doušky. Tedy alespoň tak to všem přišlo. Nyní se ale KRISTÝNA LEICHTOVÁ (35) chystá ve velkém do práce. Stojí za tím peníze, nebo samota?


Ještě to není ani rok, co se herečce Kristýně Leichtové (35) narodila druhá dcera Rozárka, a už plánuje útěk od rodiny. Proč herečka tak pospíchá s návratem do práce? Proslýchá se, že ji k tomu ženou minimálně dva velmi závažné důvody. Tím asi nejpalčivějším jsou finanční problémy, se kterými se údajně spolu s partnerem Vojtěchem Štěpánkem (37) potýkají.


Kvůli partnerovi se musela všeho vzdát!

Díra v rozpočtu

Šušká se o tom, že už v době před koronavirem na tom nebyli nejlépe a v posledních měsících se situace jen vystupňovala. Herečce se tak vrací nepříjemné vzpomínky na dobu nedávno minulou, kdy měla jako začínající herečka velmi hluboko do kapsy, a už se v takové situaci nechce znovu ocitnout.

A hlavně by ráda svým dcerám, jako každá matka, dopřála to nejlepší. Dalším, neméně závažným důvodem, proč se chce co nejrychleji vrátit do práce, je prý to, že se Kristýna cítí velmi osamělá.

Brzy poté, co se se Štěpánem dali dohromady, dostal pracovní nabídku z Ostravy, kde měl působit jako umělecký šéf činohry Národního divadla moravskoslezského.

Nějaký čas tak měli vztah na dálku, to ale moc nefungovalo. Poté, co zjistili, že čekají první dceru Dorotku (2,5), bylo rozhodnuto o stěhování na Moravu.

Kristýna tam ale dlouho nebyla šťastná. Nikoho tam neznala, byla daleko od všeho, co měla tak ráda. „Byla to velká deprese,“ přiznala teprve nedávno, jak těžké pro ni bylo začít nový život daleko od všech přátel a rodiny.

Už nechce být jen doma

A přestože své děti miluje, potřebuje prý zpátky do společnosti. Podle všeho prý dostala roli v jednom velkém připravovaném projektu a ani dojíždění mezi Prahou a Ostravou ji od toho neodradí.

Otázkou ale zůstává, jak se taková změna podepíše na jejich rodinném životě. V podstatě se tak znovu dostanou na začátek, kdy jim ale vztah na dálku nevyhovoval.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden