Můj čas na kafíčko

Proč už nechce mít doma chlapa?

Šmrncovní sexy herečka Vilma Cibulková (56) to neměla v životě snadné. Bojovala s těžkou závislostí na alkoholu, jediná dcera se zapletla s drogami, ale přesto se dokázala se svými démony poprat a zvítězit nad nimi. Ani na muže neměla štěstí. Jak je na tom teď? Má někoho?

Herečka s chraplavým hlasem Vilma Cibulková (56). neměla vždy jen samý úspěch. Dobře ví, co to je, když si sáhnete na úplné dno. Dnes je to strašlivé období už za ní a alkoholu se raději vyhýbá velkým obloukem. Herečka otevřeně přiznala, co ji dodnes nejvíc mrzí.

Všichni se na ni dívají skrze prsty

Slavná herečka začala pít už jako velmi mladá. Bylo jí pouhých dvacet let. Se svou závislostí na alkoholu se odhodlala něco udělat až v roce 1990, kdy podstoupila dvouletou léčbu. Alkohol ji dostal až do léčebny v Bohnicích. Pro vyhledání pomoci se tehdy rozhodla sama a dodnes to považuje za jeden z největších životních darů, které si dala. O své pověsti alkoholičky, která ji doprovází až dodnes prý moc dobře ví.

Provází ji prý mě prokletí člověka, který je k sobě upřímný a je otevřený i před veřejností. Proto si z toho nic nedělá. „Občas mě mrzí, že místo toho, aby lidé řekli: ‚To je fajn, že jsi se s tím porvala, a dokázala, že to jde‘, tak se na mne bohužel dívají jinak, ne jako na toho rváče, co to zvládnul,“ míní Cibulková s tím, že si je dobře vědoma toho, že boj se závislostí ji bude provázet už celý její život.

Dcera jí dělala dlouho velké starosti

Dlouhé trápení si herečka před lety prožila i se svou jedinou dcerou Šimonou (25) z prvního manželství. Ta propadla v dospívání závislosti na pervitinu a nějaký čas žila na ulici.Tehdy podruhé v životě tak musela herečka pohlédnout démonu jménem závislost přímo do očí. Oporou jí v tomto druhém těžkém životním období byl tehdejší manžel, herec Miroslav Etzler (54). Ten, i když nebyl Šimony biologický otec, pomáhal své ženě, jak se jen dalo.

Boj s drogami jediné dcery byl dlouhý a vyčerpávající. V jednom okamžiku před ní musela slavná herečka dokonce zabouchnout dveře a vyhodit ji z domu. Šimona se nakonec ale také s nejhoršího dostala a to díky terapii v komunitě. Dnes má Vilma s dcerou už zase velmi dobrý vztah a jsou spolu neustále v kontaktu. „Dceru mi vrátila trpělivost a oddanost. Šimonka si dodělává univerzitu v Olomouci. Je to stejný workoholik jako já. Máme k sobě dnes velmi blízko a respektujeme jedna druhou,“ řekla herečka.

Provokuje ráda muže?

Vilma byla celý život velkou pokušitelkou mužů. První milostný skandál si prožila s režisérem Petrem Kracíkem (58), který byl hrozný sukničkář. Takže když si s Vilmou začal, byl ženatý. Pak se sice rozvedl, ale ona si vzápětí našla herce Karla Heřmánka (69). Asi není překvapením, že Karel byl v té době také ve stavu manželském. Ani tento vztah nevydržel, i když to byly dramatické tři roky. Jejím osudovým mužem byl až herec a režisér Miroslav Macháček (+68). V době, kdy se s tímto velikánem české scény poznala, měla už Vilma nějakou dobu problémy s alkoholem.

Nakonec od něj utekla, bohužel právě v době, kdy jí nejvíc potřeboval. Své vnitřní problémy se snažila vyřešit útěkem z divadla a vstupem do manželství se Zbyškem Rychtaříkem (57), který byl právník. Ani tenhle vztah Vilmě nevydržel, ale narodila se jí z něj dcera Šimona. Smrt Miroslava Macháčka srazila Vilmu na dno. Kvůli smrti své lásky se chtěla zabít! Skončila v léčebně, na oddělení sebevrahů. Když se se vším vyrovnala, vrátila se k herectví. Oporu v té době našla právě u Miroslava Etzlera.

Chodí s mladým milencem?

Vypadalo to, že Vilma s Miroslavem budou šťastný pár,a vydrží spolu do konce života. Jenže nestalo se. Mirek ji podvedl, s mladou herečkou, což Vilma těžce nesla. Když si herecká dvojice definitivně řekla sbohem, našla si Vilma baskytaristu Pavla Jakuba Rybu (55). Zdálo se, že po letech sporů a napětí konečně zakotvila ve spokojeném vztahu, ale bohužel se nakonec odcizili. Prý kvůli tomu, že Pavel byl příliš velký workoholik. Od té doby nemá herečka stálého partnera. Tu a tam se ve společnosti objeví v doprovodu nějakého mladého zajíčka, ale nikdo neví, jestli jde o kamaráda, milence či o pevný vztah.

Naposledy byla spatřena po boku ředitele vydavatelství audioknih Mgr. Tomáše Výchopeně. Ten se k ni velmi měl a bylo vidět, že mu Vilma není lhostejná a že je v její společnosti rád. Zda je jejich vzájemné okouzlení jen v rámci přátelství nebo vztahu, ani jeden z nich neprozradil. Vilma si své soukromí dál velmi přísně střeží, což není divu po všech těch jejích životních peripetiích s muži, kteří ji podváděli, zrazovali a opouštěli.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden