Moje šťastná hvězda

Proč už se nemají tolik rády?

Každá by ho prý chtěla jenom pro sebe. Budou vůbec ještě někdy kamarádky?

Byly doby, kdy na sebe nedaly dopustit, dnes je ale vše asi jinak. Hvězdy Sestřiček DANIELA KOLÁŘOVÁ (74) a DANA SYSLOVÁ (75) prožívají zřejmě krušné chvíle. Co si udělaly?


Když mezi dvě ženy vstoupí jeden muž, je pokaždé oheň na střeše, a to je nejspíš případ i legendárních hereček Daniely Kolářové (74)Dany Syslové (75), které v současné době září v primáckém projektu Sestřičky Modrý kód.


Když se před prvním natáčením obě dozvěděly, že budou točit spolu, tak se jim prý natolik rozzářily oči nadšením, že to několik lidí ve štábu i dojalo. 


Herec asi vůbec netušil, jaký humbuk svým příchodem nakonec způsobí.

Dlouho tam nepobyl

Jenže uběhl skoro rok od první klapky a herečky už si, podle všeho, začaly lézt na nervy. A nejen kvůli tomu, že se vidí denně, má v tom být i muž, který mezi ně před pár měsíci vstoupil. A tím není nikdo jiný než Pavel Nový (72).

Původně s ním tvůrci počítali až do června letošního roku, jak se ale ukázalo, nejspíš by to vůbec nedělalo dobrotu. Dvě herečky se kvůli němu měly začít hádat.

Nový musel tedy po pár natáčecích dnech ateliéry podle všeho zase opustit, což mu je prý dodnes líto. S tvůrci se měl údajně ale domluvit na tom, že se do Sestřiček jednou vrátí, až tam však nebude alespoň jedna z hereček.

Je jí smutno

Nedávno se spekulovalo o tom, že se měl Pavel líbit hlavně Kolářové, která se po smrti svého manžela Jiřího Ornesta (†70) už nedokázala do žádného muže zamilovat. Jeho smrt pro ni byla tak moc bolestná, že se na nějaký čas uzavřela do sebe. A není se čemu divit, i když jejich manželství občas nebylo ideální, byl to prostě muž jejího života.

Teď, když pomalu stárne, tak měla zjistit, že už sama být nechce. Když se ale objevil Nový, byla podle kolegů jako vyměněná. Sice se znali už z dřívější spolupráce, asi ale nečekala, že by se mohli ještě sejít.

Jenže Dana to měla mít úplně stejně a to byl ten kámen úrazu. Sama už je dlouhé roky, jistě by také v životě uvítala nějakého společníka, který by ji pohladil milým slovem.

Která z nich odejde?

Nedávno se v zákulisí seriálu rozkřikla informace, že někteří herci budou muset skončit. Kromě Sabiny Laurinové (49), a údajně i Malvíny Pachlové (30), která má být těhotná, by také měla po prázdninách odejít právě Dana Syslová, které měli tvůrci zkrátit její dějovou linku.

Spekuluje se o tom, že by se po jejím odchodu mohl vrátit jejich kolega, kvůli kterému se měly s Danielou tak rozkmotřit. Co ale bude dělat Syslová pak? Ještě pilně natáčí nekonečnou Ulici, kde má také jednu z hlavních rolí. Ani tam ale nebude mít zřejmě moc klidu.

Nový by se totiž měl vrátit i do Ulice jako profesor Kalina. Fanoušci ale z takových změn nemají mít ani trochu radost. Danu s Danielou si natolik oblíbili, že všichni pevně doufají, že se to mezi herečkami uklidní a budou přítelkyně.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden