Moje šťastná hvězda

Proč už se v Ulici herečka neobjeví?

BARBORA MUDROVÁ (31) z Ulice zažívá zbrusu novou roli. Obětuje kariéru svému narozenému synovi KRISTIÁNOVI?


Herečka Barbora Mudrová (31) ze seriálu Ulice před pár týdny porodila prvorozeného syna Kristiána a všechno se tak točí kolem něj. Mudrová samozřejmě odstoupila i z natáčení nekonečného seriálu, a dokonce přiznala, že se do něj možná nevrátí. Proč ale tak najednou?


Zůstala bez peněz


Důvodem není jen mateřství, ale i to, že sama totiž ani přesně neví, jestli o ni bude po mateřské dovolené v nekonečném seriálu ještě vůbec zájem.


Vypadá to tedy, že veškeré finanční záležitosti tak padnou na bedra jejího přítele Martina Proška, který se živí jako výtvarník a grafik. Chlapeček je však Barbořino vymodlené dítě, a tak je možná schopná se pro něj vzdát i své práce.


Herečka ještě nemá tušení, zda se na obrazovky vrátí.

Dítě nikdy mít neměla

Není to tak dávno, co jsme vás informovali, jak dlouhá  a především strastiplná cesta za vysněným miminkem to pro herečku byla. Bára si navíc dlouho myslela, že vlastní potomky ani nikdy mít nebude. Lékaři jí před deseti lety, když se u ní objevily první gynekologické problémy, varovali, že by měla mít děťátko co nejdříve, ovšem tak snadné nebylo.

Herečka prožívala dny plné zoufalství a vidina toho, že v náručí chová svého potomka, se jí čím dál tím vzdalovala. Skoro ale jako kdyby v tom měl prsty osud. Sympatická Bára neměla na partnery nikdy moc štěstí, a až když poznala Martina, najednou se zadařilo.  

Jak dlouho chce být doma?

Pak se ani není čemu divit, že koketuje s myšlenkou, že by pověsila kariéru na hřebík. Ovšem nic asi nebude tak horké, jak to na první pohled vypadá. Mudrová se totiž netají tím, že jestli je něco, co opravdu nesnáší, pak je to stereotyp.

Už jen pandemie byla pro ni vyloženě noční můra a každá maminka moc dobře ví, že ani mateřská není zrovna procházka růžovým sadem. Jistě tedy nebude trvat dlouho a zase ji uvidíme na obrazovkách.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden