Můj kousek štěstí

Proč už vůbec nemluví o Liškovi?

Již dlouho si lidé kladou otázku, zda Bára Poláková (37) a Pavel Liška (49) žijí standardním rodinným životem, anebo zda to mezi nimi sakramentsky skřípe – a fanoušci se přiklánějí spíš ke skřípání.

O krizi se dřív šeptalo, teď se o ní mluví hlasitěji. Optimisté předpokládali, že v tuto dobu bude mít dvojice, která vychovává dvě dcerky, už po svatbě. Zdá se, že opak je pravdou. „Měsíc a půl jsem byla s holčičkami na horách,“ uvedla herečka a zpěvačka. Ano, přesně takhle to řekla. O tatínkovi nepadlo ani slovo.

Jak jí vlastně bere? Na místě je úvaha, zda nemá Liška raději svou motorku.

Zato text nové písně PoloVina, na němž se Bára podílela, hovoří jasnou řečí. „Myslím na tvé srdce, ty na mé, nevadí, možná, že se někdy jindy potkáme,“ zpívá blondýnka.

„Uprostřed noci pobalím věci...“ Smutná píseň k filmu Bábovky patrně vystihuje i Bářino momentální rozpoložení. „Samozřejmě to souvisí s něčím, co jsem prožívala,“ potvrzuje. Vzhledem k tomu, že o otci Ronji (5) a Riky (4) herečka stále zatvrzele mlčí, její fanoušci docházejí pomalu k názoru, že se s Liškou potají rozešla.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden