Můj čas na kafíčko

Proč v ZOO už skoro nikdo nechce hrát?

Jedna z oblíbených postav seriálu ZOO, ošetřovatel nosorozčů Radek Daňhel, ze seriálu zmizí. Bohumil Klepl (64) se podle svých slov s natáčením dobrovolně loučí a motivací mu není ani lukrativní honorář. Dá se tomu ale opravdu věřit?

Nepřesvědčily ho ani velké peníze

Dlouhodobé seriály poskytují finanční jistotu, ovšem sympatický herec ani o to prý nestojí. „Teď to řeknu blbě, ale končím, abych našel smysl života,“ prozradil. Otázka ale je, zda v tom nejsou i jiné důvody.

Dlouhodobě se totiž spekuluje o tom, že parta, jež společně natáčí zmíněný seriál ze zvířecího prostředí, netáhne za jeden provaz a občas se tam objeví nějaké ty neshody. Faktem je, že Klepl není ani zdaleka první, kdo v seriálu na čas či napořád skončí.

Jeho role v ZOO diváky bavila.

Největší čárou přes rozpočet pro tvůrce projektu samozřejmě bylo, když přišla do jiného stavu herečka a představitelka jedné z hlavních rolí Eva Burešová (28). Ta bude už v půlce srpna dvojnásobnou maminkou, a je jisté, že mimimálně po nějakou dobu v ZOO účinkovat nebude.

Končí i další herečka

Třetí postavou, která už se v seriálu neobjeví, je mladičká rusovláska Natálie Halouzková (21) neboli Mína z infocentra zoologické zahrady. Halouzková ovšem z televizních obrazovek nezmizí úplně, spíš naopak.

Bude hlavní hvězdou nového seriálu Dobré zprávy, který na Primě přijde v nejbližších měsících do vysílání. Uvidíme tedy, kdo ještě v rámci seriálu ZOO půjde z kola ven, a také, kdo by se mohl stát jeho novou posilou. Třeba to bude některá z osvědčených tváří!

Přijde za ně náhrada?

Po skončení seriálu 1. MISE se spekuluje o tom, že by mohl do ZOO naskočit zkušený herec Marek Němec (41), se kterým moc ráda natáčí Sabina Laurinová (50). Dokonce tak ráda, že se nějakou dobu spekulovalo o tom, že jsou milenci a tají to před veřejností.

Podobné fámy ale skončily s tím, když Němec oznámil, že má novou partnerku, kterou je sympatická Petra Hebká. Kdoví ale, co by se stalo, kdyby Němec opravdu ZOO posílil a opět by se setkával s Laurinovou, která je momentálně oficiálně bez partnera.

Klidně by to mohlo mezi nimi začít jiskřit a třeba by úplně zapomněl, že doma nějakou Petru Hebkou má. Ostatně právě kvůli ní měl opustit svou manželku Johanu, s níž má dvě děti. Schopen je tedy zjevně lecčeho...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden