Můj čas na kafíčko

Proč vedle sebe Bočanová nesnese žádného chlapa?

S muži to nemá vůbec lehké! Mahulena Bočanová (49) to dobře ví, a tak se rozhodla, že už vedle sebe nikdy žádného muže nechce! „Nutně potřebuji své soukromí a svobodu. Asi opravdu nejsem stvořená pro manželství," přemýšlí nad sebou Bočanová. Co si myslet o tom, že jí vadí tak běžné věci jako pohozené boty, odložený svetr nebo permanentně vyjedená lednice? Neměla by už zkušená žena s takovými situacemi u mužů počítat?

Možná je to i věkem, jak sama přiznává. Za chvíli oslaví abrahámoviny, a tak má prý na svůj klid nárok. „Už mi bude padesát, tak snad mám nárok být trochu nerudná baba, ne?" hájí se. Navíc prý potřebuje aby se o ni někdo staral. S dcerou Márinkou (15) sice žijí v krásném domě za Prahou úplně samy, ale nevadí jim to. Je to jejich holčičí království.

Jenže až se jednou dcera odstěhuje, nebude Bočanovou mrzet, že zůstane sama? Možná je to ale jinak a muži naopak nedokážou vydržet s ní. Sama o sobě totiž prohlašuje dost nelichotivé věci. „Jsem šíleně tvrdohlavá, zpupná a dominantní ženská." A proto je stále sama?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden