Moje šťastná hvězda

Proč zanedbává manžela?

Vypadá to, že jejich manželství si v současnosti prochází nepěknou krizí. Herečka Pavla Tomicová (57) je momentálně v jednom kole a na rodinu jí tím pádem nezbývá příliš času. Jejímu manželovi Ondřeji Malému (53) to pochopitelně dost vadí.

Tomicová se však hájí tím, že přece musí vydělávat a rodina by měla být ráda, že se jí teď daří. Naopak sklízí jen samou kritiku. Podle dětí už se nechová jako dřív. Není s ní skoro žádná legrace, z práce se občas vrací i pozdě večer a na nic jiného než na práci si neumí udělat čas.

Je pravda, že po Star-Dance si Tomicová prý stěžovala na to, že jí chybí sláva. Teď se očividně zdá, že je zpět na koni, což je pro ni dobře, ale její rodinu to spíš štve.

Nedají na sebe dopustit

Proslýchá se, že Tomicová má ke svému pracovnímu nadšení pádný důvod. Údajně má radost nejen z toho, že se jí v ní daří, ale prý má radost i ze svých kolegů. Konkrétně přítomnost jejího dlouholetého kamaráda, herce Václava Kopty (54), je jí až nadmíru příjemná. Není tajemstvím, že tihle dva se znají už spoustu let a za tu dobu si vybudovali velmi stabilní přátelství.

Nedají na sebe prý dopustit a na jevišti jsou spolu skvělí. Někteří jejich kolegové jim jejich vztah dokonce prý závidějí. Není tedy divu, že se Pavla každý den žene do práce jako divá, když tam má muže, který jí celý den dělá společnost. Nicméně podle některých kolegů je na vztahu Tomicové a Kopty přece jen něco víc. Čistě o přátelství podle nich rozhodně nejde.

Chodí na rande?

Jejich kolegové potvrdili, že Pavla s Václavem se občas v zákulisí zamilovaně smějí a neustále si jen něco šeptají. Tomicová vedle Kopty jen září, podle jejích kamarádek daleko víc než vedle svého manžel, kterého zanedbává. Nicméně milenci se prý nemají vídat jen v divadle. Několikrát se stalo, že se Tomicová vrátila domů i v pozdních večerních hodinách.

Proslýchá se, že ji Kopta několikrát po představení pozval na skleničku a ona vždy přikývla. Stále se schovávají za zástěrku přátelství, ale už jim to téměř nikdo nevěří. Oba sice žijí v manželství a mají děti, ale ani jednomu to údajně nijak nepřekáží. Pavla prý manželovi tvrdí, že je v práci, a Václav asi dělá to samé své ženě.

Rozvedou se?

Manžel Pavly Ondřej ale očividně také není slepý, protože ji údajně z nevěry už obvinil. Myslí si, že se tajně s někým schází, protože změna jejího chování mu nedává smysl. Dříve měl podezření, že má něco s tanečníkem Markem Dědíkem (36), a le po konci StarDance se prý už přestali stýkat. Malý však nemá ani tušení o tom, že si jeho žena až příliš rozumí se svým kolegou a kamarádem Koptou.

Pokud se mu Tomicová co nejdříve nepřizná, mohl by to na ni manželovi prásknout někdo jiný, což by určitě nedělalo dobrotu. Až celá pravda vyjde najevo, jak se s tím manželé poperou? Buď se přes to Malý přenese, nebo bude rozvod.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden