Moje chvilka pohody

Proč ženy podvádějí

Zadaný nevěrný muž si hledá milenku z čistě sexuálních důvodů. Ženy si prý často hledají mimomanželský vztah proto, že potřebuje zaplnit emociální prázdnotu.


Ženy hledají u milence empatii, úctu, nebo jiný aspekt, který jim v životě chybí. Žena, která svého partnera podvádí, může mít pocit, že si muž ženy dostatečně neváží. Přítomnost milence ji pak pomáhá napravit nedostatek sebevědomí.


Pomsta, hněv i romantika


Mít milence nebo dokonce vést dvojí život může být následkem hněvu, pomsty nebo frustrace. Manžela si ženy někdy idealizují a očekávají, že se bude chovat jako rodič, manžel i milenec a že jejich partner uspokojí všechny jejich potřeby. V případě, že dotyčný selže, obrátí se žena na někoho jiného.


Lákavou vidinou pro ženu je romantický poměr, touha objevit znovu vzrušení a svádění z prvních dnů nového vztahu. Tyto ženy se neobejdou bez této dávky adrenalinu, která je spojena s nebezpečím nevěry. Dalším důvodem pro nevěru je sexuální nespokojenost ve vztahu.


Pro některé ženy po čase přestane být partner přitažlivý a chtějí svůj život okořenit novým milencem. Důležitou roli hraje také pocit osamělosti, závislost na lásce a náklonnosti. Hluboký pocit osamělosti pak ženě zcela změní vnímání reality a nutí ji fantazírovat. Tím se vzdá sexuální exkluzivity svého vztahu a začne riskovat.


Je cesta zpátky?


Pokud žena podvede svého partnera pouze jedinkrát, možná ještě existuje šance vztah obnovit. Oba k němu ale musí přistupovat úplně jinak, než tomu bylo doposud. Měli by si o nevěře a dalším partnerském životě na rovinu promluvit a hledat kompromisy, aby byli ve vztahu spokojení oba dva.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden