Můj kousek štěstí

Proč Žilková zoufale shání finance?

U hereček je pozice pracující důchodkyně často poměrně lukrativní a vítaná, nářky by neměly být na místě...

Rozjela slušný byznys, přesto si stále stěžuje, že nemá peníze. Podle mnoha lidí je to zvláštní, náhled do jejího soukromí ale hovoří o tom, že herečka má k povzdechům pádné důvody.

Není to tak dávno, co si herečka ze seriálu ZOO postěžovala na nízký důchod. „Když mi ho sdělili, stála jsem před úřadem a plakala,“ nechala se slyšet Veronika Žilková (62).

Panika ale není na místě, blondýnka má totiž kromě hraní další velmi slušný přivýdělek. Se synem Vincentem Navrátilem (26) totiž rozjeli lukrativní byznys.

Tajnosti před exmanželem?

Projekt s názvem ProfiClass láká lidi, aby „se učili od profesionálů“. A jedním takovým je právě Žilková. „Být hvězdou se dá naučit,“ zní citace u jejího medailonku.

Kurzy tohoto druhu mohou být bez přehánění zlatý důl, herečka si tak může přijít klidně i na desítky tisíc měsíčně, pokud se podaří sehnat klienty. Logicky se tak nabízí otázka, proč si stěžuje, že má hluboko do kapsy.

Podle některých zdrojů je to strach o to, aby jí „nezatopil“ bývalý manžel Martin Stropnický (67). Užila si s ním hodně trápení, jejich rozvod byl v mnoha ohledech házením špíny a téma peníze se nejednou řešilo.

Může tak mít mnoho motivů k tomu, aby si její exmanžel myslel, že je na tom špatně. A pak je tu prý ještě jeden úhel pohledu.

Žilková dnes chodí s rockerem Josefem Holomáčem (64), potenciálním ženichem, což by pro herečku byla už čtvrtá svatba. Z mnoha stran se tak ozývá, že i bývalý basák skupiny Argema může být důvodem, proč Žilková nechce úplně vykřikovat do světa, jaké jsou její reálné příjmy.

Hýčká si ji

Třeba je to tak, že si s chlapy v minulosti hodně zažila a ne vždy to bylo příjemné. Takže nechat se hýčkat a sledovat, jak se o ni muž stará, může být skvělá změna.

Vždyť podle všeho právě Holomáč platil z větší části jejich nedávnou dovolenou na Kanárských ostrovech, což samozřejmě nemusí být jediný výdaj, který šel z jeho zdrojů. Ať je to jakkoli, Žilková po boku hudebníka může prožívat jedno z nejlepších období svého života.

Konečně má chlapa, který na ní visí a udělá pro ni vše, co jí na očí vidí. Dokonce „prodýchal“ i období, kdy o něm mluvila jen jako o kamarádovi.

Asi ho to pořád baví...

Zdá se tedy, že je to z jeho strany opravdová láska a Žilková si ji bude chtít udržet co nejdéle. I za cenu toho, že před ním bude za chudinku, o kterou se on musí částečně starat.

Nakonec, je mnoho mužů, kteří potřebují pocit, že jsou „pány smečky“ a že bez nich by byla žena úplně ztracená. Tak proč jim to nedopřát...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden