Můj kousek štěstí

Prodala by i babičku s dědečkem

Taková škoda! Kdyby byla dcera Mistra Karla Gotta (†80) správná hospodyňka, bydlela by dnes v luxusním mezonetovém bytě v Praze na Vinohradech, víkendy by trávila na venkovské chalupě a v zimě by zářila na plesech v drahých róbách umocněných zlatými náhrdelníky a náušnicemi. To vše jí tatínek pořídil.

Samozřejmě by také Dominika Gottová (47) řídila oslňující vozy, které by si pravidelně pořizovala díky otcovým velkorysým peněžitým darům. Bohužel nemá nic. Vlastně ano, jediná památka na tatínka jí nějakým zázrakem zbyla.

„Ve finanční krizi jsem byla nucena dárky od táty prodat, některé mi byly odcizeny,“ vysvětlila. „Proto mě překvapila maminka, když mi předala krásný zlatý řetízek, který mi kdysi táta daroval. Při prvním stěhování do Finska za Timem jsem něj zapomněla.“ A to je dobře, jinak by jej Timo (55) propil už před dvaceti lety.


Po šílencově boku

Mistrova dcera si bohužel osvojila zhoubný zvyk dělat špatná rozhodnutí, a prodat byt, chalupu a šperky bylo jedno z nejhorších, jaké kdy udělala. Bohužel jí v tom zdatně sekundovala také maminka, někdejší tanečnice Antonie Zacpalová (86). A to úplně nejhorší rozhodnutí bezesporu bylo strávit život po boku finského zloducha Timo Tolkkiho.

Tatínek jí to rozmlouval, dobře věděl, že si nejstarší dcera pouští do života katastrofu a že na studeném severu nebude po šílencově boku šťastná, a to se také stalo. A jestli Dominika není dobrou hospodyňkou, pak její manžel platí v tomto směru za neřízenou střelu.

Majetek totiž zásadně neprodává, ale propíjí. Tento po uši zadlužený alkoholik a narkoman je pro své okolí prokletím. Jak se však zdá, Dominika o rozvodu už nemluví. Zůstane s Timem ve Finsku i nadále. Další z jejích extrémně špatných rozhodnutí.

Kde je Timo?

„V Helsinkách jsem šťastná a spokojená,“ libuje si nezaměstnaná plavovláska. O tom by se dalo diskutovat, protože se zde údajně pokusila o sebevraždu a následně se léčila ze závislosti na lécích na spaní. Ale jsou tu i výhody:

„Ve Finsku jsou na rozdíl od České republiky cenově dostupné ryby a mořské plody. K tomu nějaká zeleninka a trošičku přílohy.“ Blondýnka přitom nedávno zamilovaně hovořila o knedlících, ovarovém kolenu a bůčku. Též není jisté, zda pro mořské plody a zeleninu zaplane kytarista Timo. Ten ostatně často pobývá v Mexiku, podle všeho tam má milenku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden