Můj kousek štěstí

Prodala vlastního tátu!

Od chvíle, kdy se Dominika Gottová vrátila zpátky do Čech, aby začala žít znovu a lépe, spekulovalo se, že jí jde jen o peníze. Fanoušci jejího slavného otce Karla Gotta (†80) s ní ale soucítili, a nový životní začátek blondýnce přáli. Komu většinou nemohli přijít na jméno byla nevlastní matka Dominiky, Ivana Gottová (44). Teď ale lidé z okolí nejstarší Mistrovy dcery otočili.

Životem zkoušená Dominika totiž udělala něco, co jí zřejmě nikdo z rodiny hned tak neodpustí. Všichni se od ní prý odvrátili a už se netěší ani přízni fanoušků svého otce.

Šokující detaily ze soukromí

Na alkoholu a lécích je údajně stále závislá, a tak neváhala a vyzradila snad veškeré pikantní detaily nejen ze svého soukromí, ale zejména ze soukromí Karla Gotta. Publikace Můj táta Karel, která vznikla sotva před pár týdny a která hrdě nese jméno Dominiky Gottové, rozdmýchala stojaté vody českého showbyznysu. Dominika na několika málo stránkách vyzvonila informace, který by měly zůstat veřejnosti nepřístupné. Vytahuje zde pořádně špinavé prádlo a nebojí se zajít opravdu daleko.

Kromě vztahu se svým otcem zde líčí detaily ze svého sexuálního života. Popisuje, jak přišla o panenství nebo jak v necelých šestnácti letech svedla o dvacet let staršího ženatého muže a užívala si ním. Horší na tom už byla snad jen skutečnost, že onen muž měl být Jan Žižka (65), bubeník doprovodné kapely jejího otce. Ten, když text knihy četl, tak prý pěkně zuřil. Měl obavy, co tomu řeknou lidi. Dobrá pověst byla totiž to, na čem si celý život zakládal.

Dominičina kniha však jeho celoživotní usílí značně ohrožuje. Dominika v ní popisuje i své sexuální vztahy s ženami, a dokonce i s prostitutkou. Zatímco Ivana Gottová se ke knize dosud nevyjádřila, fanoušci a lidé ze showbyznysu jen nevěřícně kroutí hlavou.

Nic horšího udělat nemohla

Nikdo nechápe, jak mohla něco takového udělat. Pošlapala tím podle nich památku svého otce a celý jeho odkaz mohla jediným nerozvážným rozhodnutím zničit. Je prý zřejmé, že ji motivovaly nemalé peníze. „Kdoví, jestli byla vůbec střízlivá a při smyslech, když to novinářům vykládala,“ utrousil jeden z Gottových fanoušků na sociální síti. A ostatní diskutující se přidávají, že dcera Mistra sprostě prodala. Vdova Ivana musí šílet vzteky. Teď už asi Dominiku na milost nikdy nevezme.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden