Můj kousek štěstí

Prodává kdeco, asi došly prachy

Už aby se nějaký boháč nad krasavicí smiloval! Je to zatím pěkně o nervy...

Velká životní prohra! Tím neuvěřitelnější, že potkala nejkrásnější ženu světa roku 2006. S něčím takovým nepočítala Taťána Brzobohatá rozená Kuchařová (34) ani v nejčernějších představách.

Manžel Ondřej (38) práskl do bot, utekl k tanečnici Zuzaně Pilné (30). Miss World byla viděna v pražských ulicích celá nešťastná, šedivá v obličeji, v kulichu a černých brýlích – asi aby ji nikdo pokud možno nepoznal a nelitoval.

Ale všechno zlé je k něčemu dobré a i na dně lze najít perličky. Plavovlasá princezna vstává z trosek jako bájný pták Fénix z popela – a pracně hledá a také nalézá na nějakou dobu kamsi zatoulaný smysl pro humor.

Zveřejnila fotografii, jak sedí pod parožím a rezignovaně se usmívá do objektivu aparátu. A tak je zřejmé, že se dostává z toho největšího šoku a pokouší se dělat si ze svízelné životní situace legraci.

To nejhorší zřejmě teprve přijde: rozvod v přímém přenosu a dělení majetku. Peněženka patrně splaskává, proto sličná zlatovláska propaguje na sociální síti kdeco, jogurty, vysavače, voňavky a tak. Co aby prodala i manželovy fotografie? Aspoň by se na něj už nemusela koukat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden