Moje sladké tajemství

Prodává milence?

Je její tajný šamstr bohatý, anebo živí i jeho?

Byly doby, kdy se Ivana Jirešová (43) měla dobře, ale ty jsou zjevně nenávratně pryč. A jelikož začíná na internetu čím dál víc odkrývat soukromí, asi je na tom opravdu zle!

Hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 Ivana Jirešová (43) si dlouho z koronavirové pandemie nedělala těžkou hlavu. Asi měla našetřeno, a proto výpadky příjmů neřešila.

Jenže pak přišlo oznámení konce Ordinace a to byla asi poslední kapka. Od té doby se totiž chování Ivany změnilo, tedy alespoň co se týče sociálních sítí.

Ačkoli si totiž hodně váží svého soukromí, v rámci propagace trenýrek tak trochu mezi řádky propálila, že má nového milence. „Valentýnská kolekce má mnoho podob a poloh,“ okomentovala fotku, kde jsou dvě postavy s trenýrkami. Že by se snad zbavila kouzla ochrany soukromí kvůli tomu, aby zabezpečila sebe a svou dceru Sofii (15)?

Nemá jinou možnost, jak vydělat

Účty se musí stále platit, a tak se herečka vrhla na placené spolupráce, kdy na svém profilu na sociální síti dělá reklamu nejrůznějším  produktům. Snad aby byla propagace úspěšnější, rozhodla se ji trochu okořenit.

Svým sledujícím proto ukázala několik fotek, na kterých je pár jen v luxusních boxerkách, které Ivana propaguje. Další koloušek v posteli? Okamžitě se začaly rojit spekulace o tom, kdo je tím neznámým na fotografii.

O tom, že má herečka slabost pro mladé a hezké muže, se mluví už dlouho, a tak nikoho nepřekvapilo vypracované tělo, které se vedle ní objevilo.

Každopádně se fanoušci shodují na tom, že by byli rádi, kdyby to Ivaně, po mnoha zklamáních, už konečně v partnerství vyšlo, a doufají, že brzy z jejího milence uvidí víc než jen břišní svaly.

Podle popisků, které k fotografii přidala, to vypadá, že je momentálně velmi šťastná a že i v posteli si užívá. Snad jejímu partnerovi časem nezačne vadit, že ho používá k tomu, aby si na internetu zvedla sledovanost.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden