Můj kousek štěstí

Prodává vonné svíčky v poušti

Zapalte si stokoruny od Dary!

K zástupu celebrit, které si v průběhu pandemie covid-19 našly přivýdělek mimo svět showbyznysu, se připojila i zpěvačka Dara Rolins (48).

Je jasné, že za posledních pár měsíců tvrdého lockdownu jí zpívání moc nevynášelo, ona ale našla nový způsob, kterým si snaží vydělat. Začala s výrobou vlastního, pořádně vyvoněného produktu, s jehož prezentací má teď plné ruce práce.

Exotické zvonky štěstí. Nekupte to, když je to tak drahé...

Luxus pro všechny?

Podnikavá žena nedávno představila vlastní kolekci vonných svíček. A jak už to tak u našich celebrit bývá, nejedná se o jen tak nějaké svíčky. „Jsou vyrobené z nejkvalitnějších přírodních vosků, za použití vysoké koncentrace luxusních parfémů. Všechny mají ručně tkané bavlněné knoty, což ale neznamená, že o to rychleji hoří,“ říká pyšně blonďatá sexbomba a dodává, že dokážou hořet až padesát hodin.

A kolik si za tu velkou hořící parádu účtuje? Zpěvačka si patrně myslí, že není z drahého kraje, jeden takový skvost si můžete pořídit „jen“ za 499 Kč. No, nekupte to!

Se svíčkami na dovolenou

Aby své značce udělala reklamu, vyrazila koncem května do honosného prostředí Spojených arabských emirátů. A do kufru si na dovolenou samozřejmě nezapomněla přibalit ani svůj nový zdroj obživy. Tomu exotické pozadí sluší a na to Dara zřejmě hodně spoléhá. Se svými produkty se vyfotila v luxusním hotelu i v poušti a fotkami se hned pochlubila na internetu.

Teď už jí zbývá jen doufat, že prostředí písečných dun přitáhne zraky co nejvíce potenciálních zákazníků a po svících se jen zakouří. Jejich nemalá cena jí tak určitě časem vykompenzuje nejen nákladnou cestu do Dubaje, ale také neskromné výdaje, které vrazila do výstavby svého pražského domu. Ten září luxusem a na jeho údržbu bude každá kačka dobrá.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden