Můj kousek štěstí

Prodělala těžkou operaci

Marta Jandová

Co může být horšího, než když dítě ztratí mámu? Své by mohla vyprávět Marta Jandová, která ztratila maminku Janu Jandovou (†45) v pouhých sedmnácti letech. A nebylo to zdaleka poprvé, co rakovina v rodině zpěvačky zabíjela. Není proto divu, že měla Jandová z této nemoci upřímnou hrůzu. Zejména teď, v době, kdy je sama maminkou dcery Marušky (6). „Víte, mně umřela půlka rodiny na rakovinu a občas se tam ještě něco objeví,“ uvedla zpěvačka. Objevila se snad nemoc přímo u ní? A proč musela podstoupit náročnou operaci?

Skrývá pravdu o nemoci?

Dlouho se v kuloárech spekulovalo, že Martu Jandovou trápí vleklé zdravotní potíže. O co konkrétně jde, nechtěla zpěvačka nijak ventilovat. Potvrdila jen, že se jí staly nepříjemné věci o kterých nechce zatím mluvit. Podle našich informací měli snad lékaři v těle Jandové „něco“ najít. Zda se jednalo skutečně o rakovinu, nechce nikdo z okolí Marty komentovat. Přesto ale unikly informace o tom, že se z preventivních důvodů rozhodla zpěvačka postoupit mastektomii neboli odstranění prsních žláz. Velmi krutá rána pro ženu, ale nezbytné opatření!

Chrání tím svou dceru 

Nepřímo zpěvačka potvrdila, že zvěsti o její operaci jsou pravdivé. Zajímalo ji ale, kdo něco tak citlivého vyzradil. Je-li to skutečně pravda, pak se tak Jandová nepochybně rozhodla, aby chránila svou malou dcerku před stejnou bolestí, jakou si musela sama před lety projít, když ztratila maminku. Manžel Marty, Miroslav Verner (41), je své ženě velkou oporou. Coby gynekolog totiž moc dobře ví, jaká rizika jeho manželce hrozila.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden