Moje chvilka pohody

Profesora dostala na kolena

Milý a všemi oblíbený profesor si zval studentky čtvrtých ročníků do kabinetu, kde je všechny osahával výměnou za dobré známky. Moje vnučka si to nemínila nechat líbit a tak si to obtěžování nahrála!

Byl to takový hezký pětatřicátník a holky po něm celkem šílely. On svojí obliby náležitě využíval. Nevím, jestli s některými přímo spal, ale že je osahával a slintal na ně dost nechutně, bylo jisté. Moje vnučka Michaela mi prozradila, že spolužačky si to vyprávěly o přestávkách a ještě se s tím chlubily! „Holky, a víte, co udělal?“ smála se prý Monika a předváděla, jak jí profesůrek masíroval koleno. Prý byl u toho celý rudý! Chechtala se a celá třída s ní.

Pozval si ji do kabinetu jako poslední

Mně ani Míše to tedy moc vtipné nepřišlo, ale ona byla ráda, že se jí to netýkalo. Naštěstí. Míša mi tvrdila, že krásy moc nepobrala a tak byl profesorův zájem vlastně nulový.

Jenže, přepočítala se. „Michaelo, přijďte za mnou o velkou přestávku do kabinetu!“ zavelel jednou a všichni spolužáci se začali škodolibě smát. „Ha ha, došlo mu zboží! Jsi na řadě!“ volali na vnučku a ta byla rudá až na patách.

Říkala mi, že v první chvíli chtěla utéct, ale potom ji něco napadlo. Natočí ho na telefon! Tak šla do kabinetu, telefon umístila proti židli, na kterou si sedla a čekala.

Nahrávku poslala ředitelce

Profesor se s tím nepáral a hned po několika větách o Míšině špatném prospěchu, jí rukou sáhnul na ňadra. Ona ho pleskla a on prý řekl, že s takovým přístupem neodmaturuje. Znovu si sáhnul a ona ho znovu pleskla.

Byl hrozně naštvaný. Míša utekla a hned po zvonění na hodinu i šla do kabinetu vyzvednout ten telefon. Naštěstí si ho nikdo nevšimnul. Ten nahraný materiál pak vyvěsila ještě týž den na internet. Poslala to i ředitelce a pro jistotu i její zástupkyni.

Druhý den už byli bez profesora. Prý náhle onemocněl. Všichni pravý důvod znali. Člověk si holt nesmí nechat všechno líbit!

Michaela H. (58), severní Čechy

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden