Moje sladké tajemství

Projíždí mu mobil. Hledá milenku?

Moderátorka přiznala, že žárlí víc než její muž!

Je úspěšná, krásná, a přesto si zřejmě není jistá, jestli ji partner nepodvádí. Nedávno se navíc krásná moderátorka Eva Perkausová (28) provdala za Ivana Hecka (39), partnera, s nímž je čtyři roky.

Ani to ale zjevně nestačí. I když Eva vypadá stále skvěle, dobře si uvědomuje, že se musí ohánět, aby si podnikatele udržela. On se sice dnes může chlubit, že má doma krásnou a slavnou ženu, nic ale není věčné.

Ani půvab, ani sláva. A co si budeme povídat, vše se jednou okouká. I proto nepřestává Eva pracovat na atraktivitě svého zevnějšku. Denně naběhá pět kilometrů, navíc také cvičí v posilovně a je vidět, že má skvělou fyzičku.

„Neumím doma sedět a odpočívat,“ prozradila Perkausová, která stejně jako každá jiná žena své krásné tělo nemá zadarmo a údajně nepodstoupila žádné plastické úpravy, dokonce i její výrazná prsa mají být pravá.

O této blondýnce se také říká, že je docela žárlivá. Dokonce se přiznala, že svému milému klidně i vleze do telefonu, aby se přesvědčila, jestli si nepíše s jinými ženami.

„Upřímně si ale myslím, že to aspoň jednou v životě udělala každá ženská. A ta, co tvrdí, že ne, tak kecá,“ tvrdí se smíchem moderátorka. Zjevně ví, že si musí muže hlídat, protože bohatý podnikatel je skvělá kořist. A mezi ženami je spousta těch, které by se chtěly mít stejně dobře jako Eva.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden